Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Angsti

1 merkki poistettu, 5. marraskuuta 2015 kello 13.24
p
ei muokkausyhteenvetoa
Angstatessa kannattaa olla myös mahdollisimman puhumaton.
Angstin edetessä ruvetaan [[viiltely|viiltelemään]]. Tämän pitää olla huolella ja tarkkaavaisuudella tehty , ja ammattimainen viiltely on kaunista katseltavaa.
*1. Puhdas lusikka, tai kananmunan kuori (ja väität kavereillesi, joita tosiangstaajalla ei ole, että teit sen ruostuneella kertakäyttölusikan varrella)
*2. Sijoitus. Tosi angsti viiltää aina kyynärpäästä noin 10 cm kämmentä kohti. Näin verta ei tule, mutta kun viiltoja tahallaan näyttää, näyttää se siltä että elämä todellakaan ei suju.
==Angstin alalajit==
*[[Teinix|Teini]]angsti: Näyteltyä ja liioteltua angstia joka , jota esiintyy ylesimmin 11-13-vuotiailla [[tyttö|tytöillä]], esim: "Voi [[vittu]], siis [[äiti|mutsi]] käräytti ryyppäämisestä, vittu kun oon niin ANGST" Chateissä tälläisille kannattaakin sanoa joko ''"Hanki [[elämä]]"'' tai ''"<choose><option>Kaulime</option><option>Banaani</option><option>Muovilusika</option><option>Villasuka</option></choose>lla ranteet auki"''. *Huomiohakuinen angsti: Halutaan hellyyttä ja huomiota. Tälläinen ihminen kertoo kavereilleen , kuinka surkeasti kotona (muka) menee, ja näyttelee kaikille viiltoja ranteessaan.*Ns. oikea angsti: Raivoaa silloin kuin , kun oikeasti vituttaa. Huutelee perään: "Älkää vittu ärsyttäkö, saatana muutenkin angstittaa!"*Piiloangst: Henkilö on hyvällä tuulella , mutta kun sanot yhdenkin väärän sanan niin , angsti nousee esille ja veri ruiskuaa ranteista.
*Emoangsti: On emojen keskuudessa suosittua. Kaikki on aina perseestä, ihan vaan siksi, koska oma lempibändi ei heitäkään keikkaa juuri Suomessa, ja se unelmien ihastus paljastui heteroksi.
291
muokkausta