Ero sivun ”Näyttelijä” versioiden välillä

12 merkkiä lisätty ,  10. tammikuuta 2016 kello 19.50
p
ei muokkausyhteenvetoa
p
p
Näyttelijät poikkeavat ihmismassasta eteenkin ruokatottumuksillaan. Naaraspuoliset näyttelijät (Tunnetaan nimellä diivat) nauttivat yksipuolisen ruokansa mielellään joko olohuoneen matolla, sängyn alla, asiakaspalvelun tiskillä tai mukavasti [[poni]]n selässä takaperin istuen. Diivat syövät pääasiassa kuivattuja [[luumu]]ja ja juovat [[mehukatti|mehukatin]] vihreää mehua ja vain poikkeustapauksissa (Helluntaina, joka toinen sunnuntai, maanantaisin klo. 23.45 tai vaihtoehtoisesti [[Hautajaiset|hautajaisissa]]) myös makeutusaineilla pilattua [[siideri]]ä.
 
Miespuoliset näyttelijät nauttivat mielellään [[olut|kolmosolutta]] ja valkoisia pieniä [[kivi]]ä. Kivien syöminen kuuluu tärkeään jokapäiväiseen rituaaliin, jonka tarkoituksena on kasvattaa leukaa. Miesnäyttelijät syövät ateriansa klo 13.44-15.50 välisenä aikana joka päivä. Vain [[joulu]]na miesnäyttelijät juovt myös tehotölkkejä. Salaa joka tiistai miehet nauttivat myös hk:n sinisestä lenkkimakkarastalenkki[[makkara]]sta jääkaapin takana. Miehet voivat samalla myös laulaa [[Kari Tapio]]ta.
 
== Ulkonäkö ==
Diivat ovat usein niin täynnä lisä-aineitalisäaineita ja meikkiä, ettei luonnollinen olemus näy. Diivoilla näkee useimmiten sotamaalauksen naamassa missä tahansa, myös valintatalonValintatalon kassajonossa. He pitävät korkeakantaisista kengistä ja helmikorvakoruista.
 
Miespuolinen näyttelijä on usein suurikokoinen, leveähkö ja ennenkaikkea: Hänellä on valkoinen hymy.
 
== Löytää helpoiten ==
Miespuolisen näyttelijän löytää helpoiten lähimmästä baarista[[baari]]sta ja [[Citymarket]]in hammastahnaosastolta[[hammastahna]]osastolta. Kuvauspaikat pidetään usein salassa, niitä on vaikea selvittää.
 
Diivan löytää varmasti [[kirjasto]]sta, koska yleissivistys on muotia.
 
==Katso myös==
*[[:Luokka:Näyttelijät|Luettelo näyttelijöistä]]