Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Fallout (pelisarja)

37 merkkiä poistettu, 17. kesäkuuta 2016 kello 12.45
ei muokkausyhteenvetoa
Fallout 2 sijoittuu noin 50 vuoden päähän alkuperäisen Falloutin tapahtumista. Alkuperäisen pelin päähenkilö perusti oman gallialaiskylän holvin ulkopuolelle, ja nyt pelaajan on ohjattava tämän lapsenlapsi retkelle etsimään uusi G.E.C.K. (Gimp Eajaculation Cocktease Kit). Päähenkilöllä ei kuitenkaan ole paras päivä menossa, erilaisten [[sukupuolitauti]]en ja säteilysairausten jälkeen G.E.C.Kin vihdoin löydyttyä, [[USA]]:n hallitus kaappaa koko kylän [[rooma]]laisen Keisarin legioonan avustamana. Pelin loppuvastuksena toimii ionisoitunut [[Kyborgi|Kyber]]-[[George W. Bush|Bush]].
==''Fallout 3''==[[Oblivion]]ista tunnettu Bethesda osti Falloutin oikeudet oikeuset rahapulaan joutuneelta pelistudiolta ja loi jatko-osan konsolihitti ''Fallout: Brotherhood of Steelille'', mutta vaihtoi nimen Fallout 3:ksi houkutellakseen tietokonepeli Fallout-sarjan faneja. Lopputulos syntyi lisäämällä [[Oblivion]]iin ampuma-aseet ja korvaamalla metsät raunioilla ja atomipommien jälkeenjättämillä kraattereilla. Pelaaja on jälleen Holvin (nyt 101) asukas, joka joutuu pakenemaan holvista välttääkseen Holvi 101:n den vainoharhaisen pedopapan murhaamaksi tulemista ja etsiäkseen isänsä. Pelaaja on myös täysin [[kädetön]], eikä pysty edes tappamaan tärkeitä [[statisti|NPC:tä]] saati [[Lapsi|kakaroita]]. Pelaajan tehtävänä on myös puhdistaa Bethesdan vessataukojen likaama järvi. Ja sitten kuolla [[ydinsäteily]]ynydinsäteilyyn.
[[Australia]]laiset suuttuivat tästä pelistä niin paljon, että kielsivät sen myynnin kaupoissaan muiden videopelien lisäksi.
==Fallout: [[Las Vegas|New Vegas]]==
Bathesda antoi seuraavan pelin alkuperäisistä pelinalkuperäisistä tekijöistä koostuvalle [[Obsidian Entertainment]]ille Entertainmentille ja tuloksena on tämä sekasikiö. Pelissä päähahmo on kuriiri, joka tapetaan heti pelin alussa. Bethesdan mukaan "Tämä on suuri parannus Fallout 3een, jossa päähahmo kuolee vasta lopussa"
Bethesdan mukaan "tämä Pelissä tehtävänä on suuri parannus Fallout 3:eenetsiä päähahmoa päähän ampunut Elvis. Ja sitten tukea Joko Suomen Hallitusta, jossa päähahmo kuolee vasta lopussa"Amerikkalaisten Orjalegionaa tai [[Las Vegas|New Vegasin]] johtajaa, satavuotta [[Tietokone|tietokoneeseen]] runkannutta Herra Taloa, Majavapadon hallitsemisessa.
Pelissä tehtävänä on etsiä päähahmoa päähän ampunut [[Elvis Presley|Elvis]]. Ja sitten tukea Joko Suomen Hallitusta, Amerikkalaisten Orjalegionaa tai [[Las Vegas|New Vegasin]] johtajaa, sata vuotta [[Tietokone|tietokoneeseen]] runkannutta Pelaaja voi myös tappaa Herra Taloa, Majavapadon hallitsemisessa. Talon ja johtaa vegasia tuomioon ihan itse!
Pelaaja voi myös tappaa Herra Talon ja johtaa Vegasia tuomioon ihan itse!
[[Luokka:Tietokonepelit]]
[[Luokka:Konsolipelit]]
[[Luokka:Katastrofit]]
424
muokkausta