Ero sivun ”Näyttelijä” versioiden välillä

2 597 merkkiä poistettu ,  22. heinäkuuta 2016 kello 10.43
Ohjaus sivulle LEVYKE :DDDDDDDD
p (Käyttäjän ”Pjoona11 (vaihtoehtoinen tunnus, ei mitään muuta)” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän [[User:217.152.161.40|217.152.161...)
(Ohjaus sivulle LEVYKE :DDDDDDDD)
#OHJAUS [[LEVYKE :DDDDDDDD]]
[[Tiedosto:Jimmy-stewart.jpg|thumb|Ylinäytteleminen on näytteilijäin kansantauti, joka vuosittain karsii populaatiota rankalla kädellä. ''Tee lahjoitus ylinäyttelemisen vastaiselle kampanjalle jo tänään.'']]
 
'''Näyttelijä''' on [[ihminen|ihmisen]] alalaji, jolla on omituisia mieltymyksiä. Näyttelijät rakastavat sulautua toisten rooleihin, hymyllä koko [[hammas]]rivillään ja esiintyä [[bussi]]en kyljissä täysipäiväisesti. Tämä työ raastaa näyttelijöiden keuhkoja, joten useimmat näyttelijät ovat myös laulajia rentouttaakseen kitalakeaan, kieltään ja rasittaakseen kanssaihmisten hermoja.
 
== Ruokatottumukset ==
Näyttelijät poikkeavat ihmismassasta eteenkin ruokatottumuksillaan. Naaraspuoliset näyttelijät (Tunnetaan nimellä diivat) nauttivat yksipuolisen ruokansa mielellään joko olohuoneen matolla, sängyn alla, asiakaspalvelun tiskillä tai mukavasti [[poni]]n selässä takaperin istuen. Diivat syövät pääasiassa kuivattuja [[luumu]]ja ja juovat [[mehukatti|mehukatin]] vihreää mehua ja vain poikkeustapauksissa (Helluntaina, joka toinen sunnuntai, maanantaisin klo. 23.45 tai vaihtoehtoisesti [[Hautajaiset|hautajaisissa]]) myös makeutusaineilla pilattua [[siideri]]ä.
 
Miespuoliset näyttelijät nauttivat mielellään [[olut|kolmosolutta]] ja valkoisia pieniä [[kivi]]ä. Kivien syöminen kuuluu tärkeään jokapäiväiseen rituaaliin, jonka tarkoituksena on kasvattaa leukaa. Miesnäyttelijät syövät ateriansa klo 13.44-15.50 välisenä aikana joka päivä. Vain [[joulu]]na miesnäyttelijät juovat myös tehotölkkejä. Salaa joka tiistai miehet nauttivat myös HK:n sinisestä lenkki[[makkara]]sta jääkaapin takana. Miehet voivat samalla myös laulaa [[Kari Tapio]]ta.
 
== Ulkonäkö ==
Diivat ovat usein niin täynnä lisäaineita ja meikkiä, ettei luonnollinen olemus näy. Diivoilla näkee useimmiten sotamaalauksen naamassa missä tahansa, myös Valintatalon kassajonossa. He pitävät korkeakantaisista kengistä ja helmikorvakoruista.
 
Miespuolinen näyttelijä on usein suurikokoinen, leveähkö ja ennenkaikkea: Hänellä on valkoinen hymy.
 
== Löytää helpoiten ==
Miespuolisen näyttelijän löytää helpoiten lähimmästä [[baari]]sta ja [[Citymarket]]in [[hammastahna]]osastolta. Kuvauspaikat pidetään usein salassa, niitä on vaikea selvittää.
 
Diivan löytää varmasti [[kirjasto]]sta, koska yleissivistys on muotia.
 
==Katso myös==
*[[:Luokka:Näyttelijät|Luettelo näyttelijöistä]]
 
[[Luokka:Ammatit]]
[[Luokka:Näyttelijät]]
 
[[da:Skuespiller]]
[[de:Schauspieler]]
[[en:Actor]]
[[no:Skuespiller]]
[[pl:Aktor]]
[[pt:Ator]]
14

muokkausta