Ero sivun ”Korean demokraattinen kansantasavalta” versioiden välillä

277 merkkiä lisätty ,  22. syyskuuta 2016 kello 21.50
ei muokkausyhteenvetoa
|itsenäisyystapahtumat= Irtosi [[Japani]]sta
|kansallissankari= [[Kim Jong Il]]
|kansallisurheilulaji= Ydinkokeet, koirien ruokkiminen, <strike>pakko</strike>vapaaehtoistyö Rakkaan Johtajan hyväksi
|suuntanumero= Salainen
|motto= '''"Usko, kansan tuki <small>ja isot ydinkärjet</small> johtavat voittoon"''', aikaisemmin <small>ennen isoja ydinkärkiä</small>: '''"Yksi kaikkia ja kaikki yhtä vastaan"'''
|kansallislaulu= Palvokaatten johtajaammen ikuiseisten
}}'''Sen Paremman Korean kommunistinen tasa-arvoisen, onnellisen ja vapaan työväestön asuttama yltiödemokraattinen ja onnellisen sosialistinen kiva kansantasavalta''' (satunnaisesti puhekielessä '''Pohjois-Korea''') on Itä-[[Aasia]]ssa sijaitseva valtio, jonka rajanaapureita ovat [[Etelä-Korea]], [[Kiina]] sekä [[Venäjä]] (minkä maan nyt ei olisi). Lisäksi valtion toimista päätellen pian monet muutkin maat tulevat olevaan Pohjois-Korean naapureita. Pohjois-Korea on [[maailma]]n onnellisin ja hyvinvoivin valtio koko [[maailma]]ssa. Pellot tuottavat yllin kyllin ruohoa kaikille [[maa]]n ihmisille, ja jokaisella kansalaisella on mahdollisuus osallistua maailman mahtavimpaan koulutusjärjestelmään. Pohjois-Korean pääkaupunki on maailman loistoisin kaupunki [[Ping]][[pong]].
 
==Suhteet maailmalla==
Pohjois-Korean täydellisyys aiheuttaa suunnatonta kateutta muualla maailmassa. Tämän seurauksena jatkuva [[Kapitalismi|kapitalistisikojen]] tuottama [[propaganda]] on heikentänyt Pohjois-Korean julkista kuvaa. Siriuksen aurinkokunnasta kotoisin olevan hallituksen onneksi maan terve ja hyvällä itsetunnolla varustettu ''Valittu Kansa''<ref>Ei tarkoita [[juutalaisuus|juutalaisia]].</ref> ei horju virheellisen maailmankuvan edessä ja ryhdy esimerkiksi esittämään hankalia kysymyksiä maan johdolta.
 
Absoluuttisten totuuksien hyväksymistä edesauttaa myös ulkoavaruudesta peräisin oleva aseteknologia sekä implanttijärjestelmä, jolla kaikkein hankalimmatkin individualistit saadaan käyttäytymään kiltisti ja esimerkiksi diplomaatteina levittämään ulkomaille Pohjois-Korean ilosanomaa. Tähän ilosanomaan yleensä sisältyy rohkea lupaus siitä, että pian kaikki hyväksyisimme Kim-Jong-ilin kiistattoman erinomaisuuden ja liittyisimme vapaaehtoisesti yhtenäiseksi, maailmanlaajuiseksi Korean demokraattiseksi kansantasavallaksi.
*...kaikkien todisteiden tukemana suurin piirtein suoraan sanoen sitä sen enempää kiertelemättä ja suoraan asiaan mennen täytyy sanoa, että kyllä Pohjois-Korea on juuri sellainen?
*... [http://www.youtube.com/watch?v=_cG7ZVBXQII Kim Jong-Un on taitava säveltäjä?]
 
==Viitteet==
<references/>
 
==Katso myös==
10

muokkausta