Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Keskustelu käyttäjästä:Mahtisonni

992 merkkiä poistettu, 27. huhtikuuta 2017 kello 12.23
Käyttäjän Special:Contributions/161.202.72.150 (keskustelu) muokkaus 554273 kumottiin: Nyt Jesaja saatana, lopeta!
:Väärin taas, kuten kaikki elämäsi aikana. <span style="white-space:nowrap">--[[Käyttäjä:Kuri|Kuri]]</span> 25. heinäkuuta 2016 kello 11.09 (UTC)
 
== MOikä tietopankki! Aihe: Ukonvaaja ja Kuri ==
 
=== Ukonvaaja ===
Ukonvaaja on kiinalainen pässi, jolla on harmaat hiukset. Ukonvaaja ajattelee hyödyttävänsä Maapalloa toimimalla sen vastavoimana, eräänlaisena rauhoittavana nistinä. Ukonvaaja vastustaa varmuuden vuoksi kaikkea kehitystä yrittäen samalla saada arvostusta pässiporukoissa. Ukonvaaja syö ravinnokseen kärpäsiä ja on tyytyväinen itseensä saadessaan kaksi kärpästä yhdellä haukulla.
 
=== Kuri ===
Kuri on luonut jotain kulttuurillisesti merkittävää, koska Ime munaa ja hänen kaverinsa ovat nauraneet Kurin jutuille (uusille tai esiinkaivetuille) yhtäjaksoisesti kohta kaksi vuotta. Kuri kuuluu moneen vähemmistöryhmään muun muassa älynlahjojen suhteen. Kuri on ihan hyvä äijä.
{{iso-q|He's not just a regular moron. He's the product of the greatest minds of a generation working together with the express purpose of building the dumbest moron who ever lived.|[[GLaDOS]]in näkemys Kurista}}
Rekisteröitymätön käyttäjä