Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Paula Risikko

15 merkkiä lisätty, 21. kesäkuuta 2017 kello 19.35
p
ei muokkausyhteenvetoa
Vaikka Risikko on menestyväksi kokoomuslaiseksi, [[ministeri]]ksi ja [[kansanedustaja]]ksi raa'asti ylikoulutettu (terveystieteiden tohtori 1997), perustuu hänen poliittinen uransa tarkasti ajoitettuihin naistenlehtiartikkeleihin sekä harkittuun ''ammattikorkean rehtori'' -tyyliseen pukeutumiseen. Risikko on avautunut [[lehdistö]]lle [[mm.]] adoptiostaan säännöllisin väliajoin. Yhteiskunnallista aktiviteettiaan Risikko on osoittanut myös vaikuttamalla useiden yhdistysten, järjestöjen, säätiöiden ja salaliittojen hallituksissa. Jäsenyyksiä ja hallituspaikkoja noin mainosmielessä ehti Risikolle kertyä ennen ministeriaikoja enemmän kuin kukaan jaksaa edes laskea. Kaikki tulivat mitä ilmeisimmin hoidettua samalla äärimmilleen harjoitetulla, improvisoidulla asiallisuudella, joka on päässyt oikeaan hyötykäyttöön ministeri Risikon kykyvalikoimassa.
Risikon johdossa sisäministeriö on teettänyt ''laajoja tutkimuksia'', joissa paljastuu esimerkiksi, että enemmistö [[suomalaiset|suomalaisista]] pelkää [[pakolaiset|turvapaikanhakijoiden ]] aiheuttamaa [[terrorismi]]a ja on jetsulleen samaa mieltä hallituksen toteuttaman [[Jussi Halla-aho]]n salaliittopäissään kirjoittaman maahanmuuttopoliittisen ohjelman kanssa. Aina Risikon tarkistettua hallitusyhteistyön kaikkien jäsenten populaarin mandaatin on [[Sipilän hallitus|kolmen ässän dekonstruktiivisen porvarihallituksen]] mahdollista puksuttaa eteenpäin entistä vakaampana ja eettisesti informoidumpana. Ministerillisessä tutkimusmetodissa vastaajina toimii tuhat (1&nbsp;000) [[äärioikeisto|nettihenkilöä, joilla on tavallista laajempi someverkosto ja tavallista enemmän kiinnostusta maahanmuuttoon]].<ref>http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2017/03/22/nain-muokataan-mielia/</ref>
Kokoomukselle Risikko on huomattava voimavara. Paula Risikko on ainoa syy, jonka takia [[sairaanhoitaja]]t kuvittelevat olevan järkevää äänestää kokoomusta.
botit, häivyttäjät, ylläpitäjät
8 944
muokkausta