Ero sivun ”Korean demokraattinen kansantasavalta” versioiden välillä

91 merkkiä lisätty ,  14. marraskuuta 2017 kello 16.03
ei muokkausyhteenvetoa
|motto= '''"Usko, kansan tuki <small>ja isot ydinkärjet</small> johtavat voittoon"''', aikaisemmin <small>ennen isoja ydinkärkiä</small>: '''"Yksi kaikkia ja kaikki yhtä vastaan"'''
|kansallislaulu= Palvokaatten johtajaammen ikuiseisten
}}'''Sen Paremman Korean kommunistinen tasa-arvoisen, onnellisen ja vapaan työväestön asuttama yltiödemokraattinen ja onnellisen sosialistinen kiva kansantasavalta''' (satunnaisesti puhekielessä '''Pohjois-Korea''') on Itä-[[Aasia]]ssa sijaitseva valtio, jonka rajanaapureita ovat [[Etelä-Korea]], [[Kiina]] sekä [[Venäjä]] (minkä maan nyt ei olisi). Lisäksi valtion toimista päätellen pian monet muutkin maat tulevat olevaan Pohjois-Korean naapureita. Pohjois-Korea on [[maailma]]n onnellisin ja hyvinvoivin valtio koko [[maailma]]ssa. Pellot tuottavat yllin kyllin ruohoa kaikille [[maa]]n ihmisille, ja jokaisella kansalaisella on mahdollisuus osallistua maailman mahtavimpaan koulutusjärjestelmään. Pohjois-Korean pääkaupunki on maailman loistoisin kaupunki [[Pong|Pingpong]]. Pohjois-Korean harvoja liittolaisia on muun muassa Kiina sekä [[Suomi]].
 
Pohjois-Korea on [[maailma]]n onnellisin ja hyvinvoivin valtio koko [[maailma]]ssa. Pellot tuottavat yllin kyllin ruohoa kaikille [[maa]]n ihmisille, ja jokaisella kansalaisella on mahdollisuus osallistua maailman mahtavimpaan koulutusjärjestelmään. Pohjois-Korean pääkaupunki on maailman loistoisin kaupunki [[Pong|Pingpong]]. Pohjois-Korean harvoja liittolaisia on muun muassa Kiina sekä [[Suomi]]. Tulevaisuudessa ''liittolaisia'' tulee olemaan entistä enemmän, lähes vapaaehtoisesti.
 
==Kim Jong Il==
palauttajat, henkilökunta
1 500

muokkausta