Ero sivun ”Korean demokraattinen kansantasavalta” versioiden välillä

132 merkkiä lisätty ,  7. helmikuuta 2018 kello 06.23
ei muokkausyhteenvetoa
p (Ihan pikkumuutoksia.)
|motto= '''"Usko, kansan tuki <small>ja isot ydinkärjet</small> johtavat voittoon"''', aikaisemmin <small>ennen isoja ydinkärkiä</small>: '''"Yksi kaikkia ja kaikki yhtä vastaan"'''
|kansallislaulu= Palvokaatten johtajaammen ikuiseisten
}}'''Sen Paremman Korean Kommunistinen Tasa-arvoisen, Onnellisen, Ehdottoman Vapaan Työväestön Yltiödemokraattinen, Onnellisen Sosialistinen Huippukiva Kansantasavalta''' (satunnaisesti puhekielessä '''Pohjois-Korea''') on [[Aasia|Itä-Aasiassa]] sijaitseva valtio[[George Orwell]]in kirjallisuuden teemapuisto, jonka rajanaapureita ovat [[Etelä-Korea]], [[Kiina]] sekä [[Venäjä]] (minkä maan nyt ei olisi). Lisäksi valtionfirman toimitusjohtajan omista toimista päätellen pian monet muutkin maat tulevat olevaan Pohjois-Korean naapureita.
 
Pohjois-Korea on [[maailma]]n onnellisin ja hyvinvoivin valtio koko [[maailma]]ssa. Pellot tuottavat yllin kyllin ruohoa kaikille [[maa]]n ihmisille, ja jokaisella kansalaisella on mahdollisuus osallistua maailman mahtavimpaan koulutusjärjestelmään. Pohjois-Korean pääkaupunki on maailman loistoisin kaupunki [[Pong|Pingpong]]. Pohjois-Korean harvoja liittolaisia ovat muun muassa Kiina sekä [[Suomi]]. Tulevaisuudessa ''liittolaisia'' tulee olemaan entistä enemmän, lähes vapaaehtoisesti. Sota on rauhaa. Vapaus on orjuutta. Tietämättömyys on voimaa. Ihan totta.
 
==Kim Jong Il==
palauttajat
1 575

muokkausta