Ero sivun ”Krusti” versioiden välillä

62 merkkiä lisätty ,  27. maaliskuuta 2018 kello 16.45
ei muokkausyhteenvetoa
'''Krusti''' on eräs [[1980-luku|kaheksankytluvun]] kiljupunkin ja maailmantuskaisen hevimetallin[[hevi]]metallin pohjalta fuusioitunut loisiva [[alakulttuuri]]. Ennen genreksi vakiintumista ja kasarin loppupuolta termi saattoi tarkoittaa tavallista katupunkkaria tai lutikoita ja täitä[[täi]]tä täynnä olevaa paskanhajuista autiotalon[[autiotalo]]n asukkia. KrustinNykyään tunnistaakrusti paskasestaon synonyymi oikealle ulkonäöstäpunkkarille, paljonkaikki paskasempimuut kuinovat kellään[[Vesku muulla.Jokinen|Vesku Jokisia]] ja [[piffiläisyys|piffiläisiä]].
 
Tyypilliseen pukeutumistyyliin kuuluvat paskaiset[[paska]]iset vaatteet,; tulehtuneet likaisella neulalla tehdyt [[lävistys|lävistykset,]]; takkuinen, homeinen ja sotkuinen nakkitukka jasekä luonnollinen paskaisuus tai puhtaus. CrustitKrustit ovat tyypillisesti rikkaiden perheiden hipsteriköyhäilijäteinejä[[hipsteri]]köyhäilijäteinejä, dyykkarinistejä ja omasta tahdostaan [[työtön|työttömiä]].
 
Krustit ovat yleensä [[politiikka|poliittisia]], ja he voivat olla [[Nestor MakhnonMakhno]]n ihailijoita tai Tarzaneita[[Tarzan]]eita. Roskat[[Roska]]t käytetään uudelleen paskartelumielessäp[[askartelu]]mielessä, ja elanto kerätään roskalaatikoista homeisina vihannespiirakoina. Monet krustit vaeltavat kuin [[Aatami]], elävät yli- tai aliterveellisesti ja tekevät kivikauden töitä, jotka eivät sovi Babyloniin millään tavalla. Tästä on nostettava hattua krusteille, koska he ovat ainoa ihmisryhmä, jotka voivat vielä pelastaa planeettamme.
Nykyään krusti on synonyymi oikealle punkkarille, kaikki muut ovat Vesku Jokisia ja piffiläisiä.
 
Sanaa "crusti" voidaan käyttää myös Lidl-päivittäistavarakauppaketjun oman tuotemerkin möyhymänärinä ja darramänärinä toimivista sipseistä.
 
Sanaa "crusti" voidaan käyttää myös [[Lidl]]-päivittäistavarakauppaketjun oman tuotemerkin möyhymänärinä ja darramänärinä toimivista sipseistä.