Ero sivun ”Conservapedia” versioiden välillä

146 merkkiä poistettu ,  28. maaliskuuta 2018 kello 10.33
ei muokkausyhteenvetoa
'''Conservapedia''' on [[Wikipedia]]n halpamaisesta [[liberaali]]sta sonnasta siistitty ja pyhitetty versio. Sen perustaja on maailman hienoin [[mies]] Andrew Schlafly, ja se turvaa kristillisen [[fundamentalismi]]n sekä konservatiivisen amerikkalaisuuden kaikenlaiselta [[homo]]stelevalta sonnalta, jota liberaalit yrittävät käyttää sen argumenttien kaatamisen. Oikeamielisyyden ja rehellisyyden nimissä tämä yhteisö onkin joutunut kaikenlaisen, täysin perusteettoman kritiikin kohteeksi ja harkitsee kylmän sodan julistamista niin Wikipedialle, Hikipedialle, liberalismille, sosialismille, homoseksuaalisuudelle kuin kaikelle muullekin sitä vastaan asettuvalle.
 
Conservapediasta ei ole täyttä varmuutta, onko se tosissaan vai onko kyseessä vain satiiri fundamentalistikristityistä., Varmuudellamutta seainakin on ottanut pitkän aikavälin tavoitteeksi osoittaa maksiimin ''se on oikeassa,todistaa joka[[poen huutaalaki|Poen kovimpaa''lain]] paikkansapitävyystodeksi.
 
 
==Conservapedian visvainen alkulampi==
Koska Wikipedia on rasistinen kakkiainen, on Conservapedia ottanut [[risti]]n kaltaiseksi taakakseen tuota puolueeton kuva siitä, missä maailmassa kaikki täällä eletään. Siitä syystä seuraavat kohdat ovat erittäin suuressa määrin jokaisen vapaasti sisäistettävissä:
 
''';Luominen'''
 
'''Luominen'''
 
Conservapediaa pelottaa se [[ajatus]], että tälläkin hetkellä maailmassa kävelee edestakaisin [[Ihmiset|ihmisiä]], jotka olettavat [[Maailman synty|maailman tulleen jostakin ihan itsestään]]. [[Pieru]]t tulevat jostakin itsestään isoina kaasupurkauksina, eikä niistä ole mihinkään, joten miten tyhjästä räjähtänyt maailmankaikkeuskaan voisi olla mistään kotoisin. Conservapediassa sellainen ajatus on naurettava ja vaatii tulla kumotuksi.
 
''';Suhteellisuusteoria'''
 
'''Suhteellisuusteoria'''
 
Eihän siinä ole mitään [[Järki|järkeä]]. Ei maailma ole suhteellinen, kun se kerran on järkevän suunnittelun kautta luotu. Sellainen suhteellisuuksista selittäminen nyt on taas sitä samaa liberaalien selittelyä, kun sellaiset haluaa, että toiset joutuvat näin paljon maksamaan veroja ja toisen taas sen verran.
Sitä paitsi eihän [[Albert Einstein]] tiennyt mistään yhtään mitään. Ei sellainen mies olisi voinut luoda mitään oikeaa teoriaa mistään.
 
''';Evoluutio'''
 
'''Evoluutio'''
 
Eihän nyt ihmisellä voi olla kalan kanssa mitään tekemistä, kun ihmisellä ei ole kiduksia. Conservapediassa ihmistä vaaditaan ajattelemaan omilla aivoillaan, sillä eihän siitä mistään muuten mitään tule, kun Jumala on ihmisestä tehnyt oman kuvansa ja ainoan fiksun olennon missään ikinä milloinkaan. Eihän ne fossiilit nyt mitään todisteita mistään ole, kun [[Jumala]] on vain ollut tylsistynyt odotellessaan sitä kuudetta päivää, että tämä on saanut viimein luoda oman kuvansa. Onhan se nyt sairasta, ettei tätä saa Wikipediassa kertoa totuutena vaan ihmisten oletetaan sekstaavan kalojen kanssa.
 
''';Ympäristö'''
 
'''Ympäristö'''
 
Conservapedian mielestä maailmassa ei ole mitään ongelmia, jos vain köyhät lakkaisivat jo ruikuttamasta siitä, että he ovat köyhiä. Kun he kerran ovat laiskoja ja tyhmiä, niin olkoot köyhiäkin. Maapallo on luojan luomus, joten ei se voi mitenkään olla lämpenemässä mihinkään. [[Kasvihuoneilmiö|Jos se lämpiää]], niin Jumala haluaa sitä.
 
''';Abortti'''
 
'''Abortti'''
 
Abortti on [[murha]]. Jumala rankaisee murhaajia.
 
''';Kuolemanrangaistus'''
 
'''Kuolemanrangaistus'''
 
[[Kuolemanrangaistus]] on hyvä juttu. Kerran teloitettu rikollinen ei enää ikinä tee rikoksia.
 
''';Köyhät'''
 
'''Köyhät'''
 
Köyhät kyykkyyn.
 
''';Ateismi'''
 
'''Ateismi'''
 
Ateismi on sitä, [[Kristitty|kun halutaan olla itse maailman napa]]. Ateismi on yhtä tyhmä ajatus kuin se, että maa kiertäisi aurinkoa. Eihän se niin mene. Ateistit ovat ihmisiä, jotka syntyvät kiven koloissa mäyrän peräpukamista ja syövät elääkseen kunnon kristittyjä, jollei heitä pirskottele pyhällä vedellä tai ainakin kuse heidän päälleen. Ateismi on niin kritiikkiä kaipaava ajatus, että sen tieteellinen lähestyminen on loukkaus tiedettä kohtaan, mikä on kamalaa, sillä Conservapedia arvostaa korkealle tiedettä, jos se on asianmukaista. Jumala päättää, milloin se on asianmukaista.
 
''';Liberalismi'''
 
'''Liberalismi'''
 
Liberalistit ovat homoseksuaalien kavereita. Se tekee heistä läpeensä pahoja.
Sitä paitsi liberaalit syntyvät joko naisparien asuttamissa yksiöissä tai sitten puussa asuvien mustekalojen imukuppiloisina, joten ei sellaisia ihmisiä sovi kuunnella missään asiassa. Kyse ei ole Conservapedian rasismista vaan siitä, että se nyt vaan on oikein.
 
''';Politiikka'''
 
'''Politiikka'''
 
Liberaalit poliitikot ovat paha asia, sillä he käyttäytyvät niin liberaalisti. Jos he olisivat vähemmän liberaaleja, niin ehkä heitä voisi sietää, mutta kun he eivät ole, niin heitä ei voi sietää<ref>Lähde: Konservatiivinen amerikkalainen aikakausijulkaisu</ref>.
Konservatiiviset poliitikot sen sijaan ovat maailman parhaita ja ihan hemmetin päteviä miehiä. Joskus he ovat naisia, jos heidän miehensä on rikas, mutta yleensä he ovat miehiä. He eivät ole missään väärässä ja siksi heidän pitäisi olla johtajina useammin kuin he ovat. Se on liberaalien salaliitto, että nämä valioyksilöt eivät johda Amerikkaa ja maailmaa koko ajan.
 
''';Koli[[bakteeri]]'''
 
'''Koli[[bakteeri]]'''
 
Kolibakteeri ei ole mikään bakteerin aiheuttama asia, vaan se on Jumalan tapa vähentää vääriä ihmisiä. Kaikki naurettava tutkimustyö, joka paasaa kolibakteerista tieteellisesti, on täyttä humpuukia ja sen tuottajat saisi polttaa roviolla, jolleivät liberaalit olisi saaneet sitäkin keinoa salaliiton avulla poistettua keinojen valikoimasta.