Ero sivun ”Äijänsuo” versioiden välillä

27 merkkiä poistettu ,  30. maaliskuuta 2018 kello 16.46
ei muokkausyhteenvetoa
p (Pieni korjaus)
[[Tiedosto:Spede.jpg|thumb|right|Kuvassa kuulu kiekkotrauman alainen kiekkovalmentaja selittelee Lukon 13 ottelun mittaista tappioputkea syyttävä sormi sojossa.]]
 
'''Äijänsuo''' on t[[rauma]]lainen, sulanut [[vesi]]alue, joka on T[[rauma]]n suosituin nähtävyys. Siinä pelaa [[SM-liiga]]n joukkue T[[Rauman Lukko]]. Lukon ukot ovat kuitennii kuitanneet Likan kotio viimeksi vasta vuonna 1963.
Raumalaiset ovat itse <s>raskantaneet</s> pykänneet puiset laidat ja [[maali]]n verkkokin on viimeisten tietojen mukaan [[kala]]verkkoa. Kaukalon laidoista ei löydy edes yhtä mainosta, koska yritykset eivät halua sponsoroida Lukkoa heidän heikon menestyksen takia. Kehnosta kaukalosta huolimatta Lukon peleissä käy aina vähintään 2 katsojaa. Mutta kun [[kettu|ketut]] pelaavat [[Ilves]]tä, [[Kärpät|Kärppiä]] ja [[Pelicans]]eja vastaan, puinen katsomo voi olla jopa täynnä:, sillä maksimikapasiteetti onkinon vain 30. Tämän kauden aikana Lukko onnistui myymään heidän ensimmäisen kausikortin. Huhujen mukaan kyseisen kausikortin osti humalassa ollut raumalainen elämämkoululainen[[elämäm koulu]]lainen.
 
{{Tynkä/paikka}}
 
[[Luokka:Tylsät paikat]]
[[Luokka:Mukavat paikat]]
[[Luokka:Ikävät paikat]]
[[Luokka:Maanpäällinen helvetti]]