Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Seitsenkasvoinen peelo” versioiden välillä

1 180 merkkiä lisätty ,  1. huhtikuuta 2018 kello 16.44
 
Ollaanko sitä VTC? Rehellisyys ja tehokas katuminen toimivat vielä, myöhemmin kiinni jäädessä ei! --[[Käyttäjä:Työ|Kurin työtunnus]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Työ|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2018 kello 15.41 (UTC)
 
:Tämä riippuu osittain siitä, miten kireälle sen foliohatun haluaa vetää, mutta totuutta lienee mahdoton paeta: Tunnuksen takana on tosiaan valitettavasti sama fyysinen objekti kuin VTC:nkin, mutta ko. objekti on pitänyt noin kahden vuoden mittaisen tauon Hikipediasta, jonka aikana hänen ympäristönsä on muuttunut huomattavasti: Ko. objekti omaa tätä nykyä terveitä ihmissuhteita systemaattisen hyljeksinnän sijaan. Olen jonkin verran katsonut taaksepäin omaa tuotantoani ja vaikka ottaisin mielelläni kunnian osasta siitä, jättäisin mielelläni suurimman osan siitä taakseni. Osallistun mielelläni vanhan paskani siivoamiseen, siltä osin kuin sitä on vielä jäljellä.
 
:Tätänykyä pyrin olemaan häiriköimättä käyttäjiä ja julkaisukynnykseni on huomattavasti korkeampi (voin nostaa entisestään jos Sinä sitä toivot). Ottaen huomioon, että nämä olivat päärikkeeni VTC:nä, kävisikö Sinulle, jos jättäisimme pimeän menneisyyden taaksemme ja alottaisimme alusta? --[[Käyttäjä:Seitsenkasvoinen peelo|Seitsenkasvoinen peelo]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Seitsenkasvoinen peelo|keskustelu]]) 1. huhtikuuta 2018 kello 16.44 (UTC)