Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Maahanmuuttaminen

2 084 merkkiä lisätty, 28. toukokuuta 2018 kello 20.46
p
ei muokkausyhteenvetoa
[[Tiedosto:Pekkajapätkäneekereinä.jpg|thumb|''Suahaanks myö tulla kylähän?'' Kielimuuri ja kulttuuriset erot rikastuttavat kulttuuriamme.]]'''Maahanmuuttaminen''' on ilmiö, jossa ihminen muuttaa maahan. Se, muutetaanko maahan Marsista vai muualta ei ole merkittävää. Eikä muuton tarvitse tapahtua vierailta planeetoilta. Yleensä riittää että joku muunmaalainen muuttaa suomeen. Ja tavallaan täsmällisempää olisi puhua Suomeenmuuttamisesta. Mutta kukaan ei jaksa, eivätkä maahanmuuttajat pidä "Suomeenmuuttaja"-nimitysestä. Kukapa haluaisi mamun sijaan tulla kutsutuksi suomuksi.
Maahanmuuttamiseen liittyy erityisiä ongelmia. Ongelmia jotka on käsiteltävä. Ongelmia jotka on käsiteltävä poliittisin ja eettisin näkökulmin. Asia josta on syytä keskustella syvällisesti ilman [[poliittinen korrektius|poliittisen korrektiuden]] kahleita. Merkittävät maahanmuuttamiseen liittyvät ongelmat voidaan jakaa siihen että maahanmuuttoa kannatetaan ja siihen että sitä vastustetaan. (Ja siinä ne tärkeimmät ongelmaluokitukset sitten olivatkin.) Maahanmuuttaminen onkin siitä mielenkiintoinen ilmiö, että ''maahanmuutto ilmiönä'' maassamme on lieveilmiöineen ja ongelmineen ovat olleet varsin maltillisia verrattuna siihen mitä laajallelevinneitä levottomuuksia ''asiasta puhuminen'' on synnyttänyt puoluekentän kaikissa päissä. Suurin osa manneista  ==Maahanmuuton puolustaminen==[[Tiedosto:Burka copy-thumb.jpg|thumb|Harvalla sovinistisimmalla rasistikävyllä on raiskaavia neekereitä mitään kaikkia maahanmuuttajia vastaan. Ongelmia tuleekin lähinnä siksi kun lämpimiin eksoottisiin trooppisiin oloihin tottunut tulee kylmään maahamme ja loput pukeutuu kylmissään [[burqa]]an. Integroituminen on vaan jihadistejaikävää. Suomalaiset naiset pukeutuvat jo nyt säkkimäisiin asuihin aivan riittävästi. Lisäksi aiheellista huolta herättää se, että ulkomaaneläjät vievät suomalaisilta naisilta miehet. Ja työt. Tai jotain.]]Maahanmuuton kannattajat korostavat usein sitä että ulkomailta tulee suomeen työntekijöitä. Eläkepommi, suurten ikäluokkien aikaansaama ikäjakauman mummoutuminen halutaan estää. Siksi maahan tarvitaan uusia ihmisiä. Tämä on perusteltu ajatus, sillä jokainen ihminen syntyy maahan jossa hän vie jonkun toisen työpaikan tai loisii jonkun toisen varoilla. Mutta silti tästä häviä-tai-häviä kokonaisuudesta kasvaa yhteiskunta. Tästä huolimatta ongelmana on se, että jos mietimme asiaa maahanmuuttajan taholta, niin heillä on useita maita johon he voivat mennä. Ja kaikista näistä maista he valitsevat maan jossa on Suomen ilmasto, Suomen ihana sosiaalinen ilmapiiri ja jossa he kohtaavat PerusSuomalaisen kansan. Se, että he valitsevat tämän ratkaisun vihjaa että kenties maahanmuuttajissa ei kenties noin yleisesti ole mitään vikaa, mutta jos vapaaehtoisesti tulee maahamme, niin siinä tapauksessa heissä kyllä on taatusti jotain vikaa. Isosti. Toisaalta, sen paremmin sopivat sekaan ja integroituvat kulttuuriimme.
==Maahanmuuton vastustaminen==
Nykyään maahanmuuttajille ollaan sen sijaan kateellisia. Kateellisia siitä että maahanmuuttajilla menee niin paljon huonommin. Eli maahanmuuttajat tulevat viemään töiden ja naisien sijasta työttömyyskorvauksia. Tämä luo toki positiivista itseluottamusta tavallisesti nöyrään ylen pessimistiseen kansaamme. Mutta tarkemmalla miettimisellä ei silti voi olla miettimättä sitä että olisikohan tässä siltikin kysymys kilpailusta. Että pelätään että maahanmuuttaja tulee sille työttömyystuelle, jolla itse ollaan. Että ongelmana ei ole loisiminen vaan se, että jos moni loisii, loisiville jää naamaa kohden vähemmän.
 
==Maahanmuuton vastustamisen ongelmat==
Maahanmuuton vastustamisen ongelmana on se, että ulkomaanelävät raiskaavat naisia. Jengit hakkaavat nuoria ja vanhuksia. Tämä voitaisiin tietenkin hoitaa vaatimalla rankempia rangaistuksia raiskaamisesta ja henkilökohtaiseen koskemattomuuteen käymisestä, mutta esteenä on se, että feministit valehtelisivat siitä että valkoihoiset miehet raiskaisivat heitä. Ja miehiseen väkivaltakulttuuriin puuttuminen olisi kukkahattutätien hyysäämistä, kun miehet hoitavat asioita keskenään kunniakkaasti.
==Katso myös==
palauttajat, henkilökunta
2 289
muokkausta