Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Antiikin Kreikka

1 151 merkkiä lisätty, 22. syyskuuta 2018 kello 11.51
Päivä pantheonissa
==Päivä pantheonissa==
Kreikkalaisten pääjumalat istuvat Olympos-vuorella, ja heitä on pääasiassa 12. Luku voi ajankohdasta riippuen vaihdella, sillä aamuöisin bileistä tulevat jumalat saattavat kompastua ja tipahtaa ikävin seurauksin. Kreikkalaisten jumalien harrastuksiin kuului kaikki se, mitä ihmisetkin tuohon aikaan puuhasivat: kurittivat vihollisia, tappelivat keskenään, harrastivat vapaamielistä seksielämää , nakkelivat salamoita ihmisten niskaan ja polttelivat kaupunkeja maan tasalle silloin tällöin.
[[Kuva:Leda_Michelangelo.jpg|250px|thumb|Tyypillinen päivä ylijumalan elämässä: aamulla käytetään Leda-neidon zoofilisia taipumuksia hyväksi [[joutsen]]en hahmossa, iltapäivällä Ganymede-paimenpojan raiskaus [[kotka]]na. Ja tällaista saa lainata vapaasti lähikirjastosta, vaikka videona se kiellettäisiin heti!]]
 
Kuten oheisesta kuvauksesta voi päätellä, jumalten perhe on sangen [[insesti|sisäsiittoinen]] ja dysfunktionaalinen. [[Ortodoksisuus|Kristillinen kirkko]] ei valtaan päästyään kauaa tätä menoa katsellut, vaan virkamiesbyrokraatin ja sossutädin tunnollisuudella otti ihmiskunnan huostaan tältä porukalta, ja he menettivät lopulta koko maailman huoltajuuden.
===Zeus===
===Demeter===
Demeter oli Olympoksen hippityttö. Hän tykkäsi kasvattaa ja idättää kaikenlaista, kuten viljaa, hedelmiä, hamppua, unikkoa ja daturaa. Hänen symboleitaan olivat unikko, vehnä, soihtu, runsaudensarvi ja sika. Demeter oli tässä jumalten dysfunktionaalisessa perheessä Zeuksen, Poseidonin ja Hadeksen sisko ja muiden kauhukakaroiden täti. Hän itse oli [[Perse]]fonen äiti, jonka hän sai veljensä Zeuksen kanssa. Hän tykkäsi ''olla sillai'' veljensä Zeuksen kanssa kun Heran silmä vain vältti. Voidaan todeta, että Demeter oli vapaan rakkauden ja [[insesti|sukulaisuussuhdeneutraalin avioliiton]] edelläkävijä.
 
===Afrodite===
[[Nymfomaani|Seksuaalisesti kyltymätön]] Afrodite oli seksin, himon ja hedelmällisyyden jumalatar. Hän ei ollut kenenkään lapsi, vaan hän syntyi Zeuksen kuohittua isänsä Kronoksen ja heitettyä tämän boltsit mereen Kytheran saaren edustalle, jolloin vaahdosta syntyi Afrodite (''generatio spontanea!'') Eli hän ei syntynyt neitsyestä, vaan ''miehestä''! Pankaa paremmaksi, kristityt! Teknisesti siis hän ei ollut kenenkään tytär, sisko eikä äiti, mutta vaikka hän oli Hadeksen puoliso, hän tykkäsi kiksauttaa kenen tahansa kaksilahkeisen, mutta varsinkin Areksen, kanssa. Lopulta muut jumalat saivat hänestä tarpeekseen ja sinkosivat hänet avaruuteen [[Venus]]-planeetaksi.
==Titaanit==
palauttajat
1 574
muokkausta