Ero sivun ”Mustanaamion salattu todellisuus” versioiden välillä

2 052 merkkiä poistettu ,  16. lokakuuta 2018 kello 14.34
Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "Chauffeursto on Hangon satama."
p (Vaihdoin kuvan.)
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "Chauffeursto on Hangon satama.")
Chauffeursto on Hangon satama.
[[Tiedosto:Arkinen mustanaamio.jpeg|right]]
'''Mustanaamio''' on klassinen naamiosankari. Kit Walker on ihminen, jolla on virallinen nimi. Hänellä on ''alter ego'', Mustanaamio [[elikkä]] Fantom. Supersankarien alter egot ja naamioitumiset ovat pääasiassa keinoja piilottaa todellinen identiteetti. Mutta kun katsoo Mustanaamiosta kerättyä aineistoa, on selvää että hän pukeutuu mustanaamioasuun paitsi toiminnassa niin myös kotioloissa, mikä vihaa kyllä sekin kiinnostavaan yöelämään.
 
Vain erikoisolosuheissa asu lähtee pois. Kotona Dianan kanssa keskustellaan aivan täysin [[sankari]]vetimissä. On kuitenkin yksi tilanne, jolloin naamari lähtee pois Mustanaamion kasvoilta. Ja tämä tilanne toistuu usein. Se tapahtuu aina silloin, kun mustanaamio lähtee kaduille kuin sinä ja minä. Siellä hattu, pitkä takki ja naamarittomuus. Kit Walker riisuu mustanaamiomaskinsa kun hän tilaa baarista [[maito]]a. Ja mikä merkittävintä, hän on usein nimenomaan virkatehtävissä näin tehdessään. [[Baari]]ssa ollaan tietoja hankkimassa, eikä siksi, että baareissa olisi noin ylipäätään jotenkin erinomainen maitotuotteiden valikoima. Sankarihan viettää perhe-elämää kotonaan ja ulkona käydään vain työasioissa/virantoimituksessa.
 
Kenties Kit Walker ei pidä siitä, että hänen vaimonsa näkee ja tunnistaa hänet baarissa. Mitä muuta siellä tehnee? Mitä kaikkea muuta meille ei näytetä? Mitä siivotaan piiloon kuin WC-käynnit, [[sensuuri]]in? Minkälainen jännittävä ja salattu elämä ''Vaeltavalla aaveella'' onkaan? Jos näihin kysymyksiin haluaa vastauksia, voi vihjeitä hakea ainakin Kit Walkerin kaduilla kävelyyn tarkoitetusta asusta. Pitkä takki, hattu ja takissa vyö. Asuvalinta ainakin vihjaa [[ekshibitionismi|ekshibitionistisiin]] taipumuksiin, se sopii erinomaisesti ns. itsensäpaljasteluun ja vilautteluun. Johon tuota asuvalintaa usein käytetäänkin.
 
==Katso myös==
*[[Mustanaamio]]
*[[Mustanaamioistuminen]]
[[Luokka:Naamiomiehet]][[Luokka:Sankarit]][[Luokka:Top Secret]][[Luokka:Houreiset sepitykset]]
Rekisteröitymätön käyttäjä