Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Armeija

3 177 merkkiä lisätty, 5. marraskuuta 2018 kello 06.08
p
Käyttäjän ”Wanderlust” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Hjalmar Djupsjölös versioon.
Terapeutti :''Sinua kiinnostaa varmaankin enemmän artikkeli Suomen sotalaitoksesta, joka kulkee nimellä [[Puolustusvoimat]].''{{Quote3|Maassa on aina armeija. Joko oma tai jonkun muun.|Harhainen virhepäätelmä, jota omasta mielestään ovelat ja hänen miehensä eivät onnistu elvyttämään vuosien avioliiton kuihduttamaa seksielämäänsäfilosofiset kapiaiset pitävät yhtenä asevelvollisuuden argumenttina. Ongelmaahan ei olisi ollenkaan, mikäli valtioita olisi vain yksi tai armeijoita ei yhtään.}}[[Kuva:Dead Nick.jpg|thumb|Ns. kaatunut sotilas.]]'''Armeija''' on sotilaallinen mahti. Se koostuu yleensä [[tinasotilas|tinasotilaista]]. Ennen sotilaina käytettiin [[asevelvollisuus|oikeita ihmisiä]], mutta kun maailman ihmisoikeusjärjestöt pillastuivat tästä, jolloin he alkavat tapailla muitaniin alettiin käyttää tinasotilaita. YstHuomattiin, että se tuli paljon halvemmaksikin. tervSeuraava askel on siirtyminen sotiviin koneisiin, jotka ampuvat kilometrien korkeudesta ohjuksilla rynnäkkökivääreillä aseistautuneita ihmisiä. Wanderlust-vandaaliTämä helpottaa sodankäyntiä paljon, kun tappioitakaan ei synny. Ainoastaan pahiksia kuolee. Armeijaa kutsutaan usein "intiksi" (''integral'', kokonaisluku), koska siellä olevat ovat älyllisesti niin kehittymättömiä, etteivät osaa desimaalilukuja.
Vituttaa Nykyään armeijalle ei ole muuta käyttöä kuin [[kommunisti|kommunistien]] eristäminen selleihin. Armeija on tarkoitettu niille miehille, jotka eivät saaneet leikkiä lapsena tarpeeksi leikkipyssyillä, niinpä heidän täytyy tehdä se aikuisiässä. Suurin osa heistä valitsee armeijan, koska kaikki muutkin menevät sinne ja paskattaa ja kusettaa ja vituttaa ja persettää :Dtämä taas kertoo jotain heidän älykkyydestään. Massa-ajattelu kunniaan!
Tykkään täyttää sivuja tällä turhalla moskallani :DJoissain maissa ei ole siirrytty vielä tinasotilaisiin kuten Suomen [[Tuomion voimat|puolustusvoimissa]]. Suomen puolustusvoimissa voi oppia tarpeellisia tietoja, jotka voivat myöhemmin elämässä osoittautua tarpeellisiksi tiedoiksi. Siellä opetellaan kävelemään jonossa, olemaan hiljaa, huutamaan ja pilkkaamaan [[N'Ubuntu|N'Ubuntuja]]. Verratessa esimerkiksi [[Venäjä]]n armeijaan Suomen armeijassa keskimääräinen palvelusaika on huomattavasti lyhempi johtuen Venäjän tsaari-[[Putin|Putinin]] herkkyydestä.
Kun ei ole muutakaan tekemistä ==Armeijan muut merkitykset=={{tiesitkö|Armeija opettaa välttämättömiä sotataitoja joita vaaditaan maan puolustamiseksi. Esimerkiksi ajoitettu sängynpetaus, tahtimarssi, rynkkyjumppa sekä tavaroiden pakkaaminen kaappiin tiettyyn järjestykseen ennen lomille lähtöä.}}[[Valtio]]lle ''armeija'' on merkitykseltään "Elämä[[vero]]", [[asevelvollisuus|asevelvollisuuden]] kautta maksetaan valtiolle [[kuukausi]]a [[elämä]]stä, aivan kuin verotuksessa pieni osa palkkapussistasi. Armeijassa tämä homma toimii niin kutsutusti palvelemalla maataan ilmaiseksi ja harjoittelemalla puolustamaan isokenkäisempiä, yksinkertaistaen ajetaan [[mies]] kaljuksi, lukitaan se samaan isoon taloon punkkaamaan muiden [[kohtalo]]tovereiden viereen, [[aamu]]lla se pistetään makaamaan [[kura]]an, rämpimään [[metsä]]än ja kuorimaan perunoita koko loppuvuodeksi ja kun vaadittava aika on täynnä heitetään se taas ulos. Uhri voi yrittää valita [[sivari|siviilipalveluksen]], mutta tähän tarvitaa todisteet kasvissyönnistä ja hippikulttiin kuulumisesta. Kolmas vaihtoehto on [[vankila]], aivan niin kuin verovieroksujillakin. == Katso myös ==*[[Puolustusvoimat]] [[Luokka:DYhteiskunta]][[Luokka:Armeija|*]] [[cs:Armáda]] [[el:Στρατός]][[en:Army]][[es:Ejército]][[fr:Armée de terre]][[he:צבא הגנה לישראל]][[pt:Exército]][[th:กองทัพบก]]
botit, osoitepaljastimen käyttäjät, emailconfirmed, palauttajat, ylläpitäjät
937
muokkausta