Ero sivun ”Statisti” versioiden välillä

2 201 merkkiä lisätty ,  26. marraskuuta 2018 kello 13.15
p
Käyttäjän ”Vandaalien kuningas” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 84.250.104.91 versioon.
p (Käyttäjän ”Vandaalien kuningas” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 84.250.104.91 versioon.)
Merkkaus: Palautettu takaisin
 
{{hauska}}
<font color="red" size="8"><b><i>Terapeutti ja hänen miehensä eivät onnistu elvyttämään vuosien avioliiton kuihduttamaa seksielämäänsä, jolloin he alkavat tapailla muita. Yst. terv. Wanderlust-vandaali.
'''Statisti''' on jokaisessa [[työ]]paikassa tarvittava taustalla oleskeleva [[henkilö]]. Statistin toimenkuva koostuu [[kaikki|kaikesta]] sellaisesta "ei minkään tekemisestä", jonka tekemättä jättäminen voisi olla haitallista. Statisti on ammattikunta, mutta se ei ole työtä.
 
==Statistit historiassa==
Vituttaa ja paskattaa ja kusettaa ja vituttaa ja persettää :D
Jo [[Odysseia]]ssa mainitaan Penelope (ei Cruz, vaan se vähemmän tunnettu), joka on kaikki päivät kutovinaan kangasta, jonka valmistuttua tämä menisi naimisiin jonkun uuden miehen kanssa, mutta joka ei oikeasti saanut mitään aikaiseksi tai jos saikin, niin tuhosi sen kankaan jotenkin.
Historioitsijat ovat sitä mieltä, että jo [[Homeros|Homeroksen]] aikana statistit oli olemassaoleva ammattikunta.
 
==Statistit työpaikalla==
Tykkään täyttää sivuja tällä turhalla moskallani :D
Lähes jokaisessa työpaikassa on statisteja, jotka ovat ja tulevat aamulla töihin vain näyttääkseen [[naama]]ansa. Suuri osa heistä saattaa näytellä [[työ]]n tekemistä, mutta jos katsotaan tarkasti, niin havaitaan, että statisti korkeintaan tuottaa paperia, jossa on kirjaimia, alleviivaa siitä tekstistä esimerkiksi kaikki [[A]]-kirjaimet ja vie paperin tämän jälkeen [[naapuri]]huoneeseen (hukattavaksi, roskiin tai paperisilppuriin). Tätä statisti tekee kuluttamalla [[kahvi]]a ja [[tupakka]]a.
 
==Statistit elokuvissa==
Kun ei ole muutakaan tekemistä :D
[[Elokuva|Elokuvissa]] statistit ovat palkattuja tyyppejä, jotka notkuvat [[kamera]]n kuvassa. Statisteilla ei ole vuorosanoja tai näyteltävää. Heidän ainoa tarkoituksensa on tehdä tapahtumapaikoista "realistisen näköinen".
 
Statistit tekevät elokuvista uskottavan näköisiä, koska suuri osa paikoista maksaa [[Tyhjyys|tyhjästä]] olemisesta. Statistit ovatkin luultavasti ainut työntekijäryhmä, joka rakentaa itse itselleen työpaikkoja. Siksi statistit eivät tarvitse AY-liikettä ([[ks.]] esim. [[SAK]]) tai mitään muutakaan. Ja olisi siitä vaivaakin.
Tungin kerran saippuan perseeseeni ja masturboin samalla ja kun laukesin niin saippua lensi samalla perseestäni ulos! :D</font>
 
==Statistit turvallisuusalalla==
[[Juna|Junissa]] ja julkisilla paikoilla on paljon [[vartija|vartijoita]], [[järjestyksenvalvoja|järjestyksenvalvojia]] sekä [[turvamies|turvamiehiä]] ja [[portsari|portsareita]], jotka saavat palkkaa siitä, että kantavat vartiointifirmansa mainospaitaa. Palkka tulee, oli päivän mittaan "tapahtumia" tai ei. Vartiointiliikkeet puhuvatkin, että vartijoiden pääasiallinen tehtävä on ennalta[[ehkäisy]], ei aktiivinen vorojen kiinni ottaminen. Vartijat, kuten muutkin statistit, pitävät itseään hyvin leivässä, koska mainostamalla he saavat jonkun muunkin muutkin maksamaan palkkaa vartiointifirman mainosta kantavan statistin alueella pyörimisestä.
 
==Katso myös==
*[[Lost]]
 
[[Luokka:Ammatit]]
[[Luokka:Henkilöt, joiden olemassaololla ei ole mitään merkitystä]]
palauttajat, henkilökunta
2 171

muokkausta