Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Oppilas

53 merkkiä lisätty, 18. joulukuuta 2006 kello 15.05
p
ei muokkausyhteenvetoa
[[Oppilas]] on [[koulu]]a käyvä koe-eläin. Niillä on hyvin tarkka hierarkia, eikä luusereilla ole ylemmäs mitään asiaa. Oppilaiden kanssa eläimellisessä symbioosissa saattavat elää myös [[opettajat]] ja [[talonmies]]. Symbioosista ei hyödy kukaan. Joskus on tapahtunut myös oppilaiden ja opettajien sekä oppilaiden ja talonmiehen välistä risteytymistä. Jälkimmäisestä nousee yleensä isompi [[OMG|mekkala]]. Kaikki aivopestyimmät oppilaat ovat yleensä ''hikkejä'' joiden pää on tungettu täyteen suomen valtion propagandaa ja tekevät jopa itsestään itsemurhapommittajia jos kutsu tulee.
Peruskoulun oppilaat näyttävät yleensä [[pissis|pissiksiltä]], [[gootti|gooteilta]], [[fruittari|fruittareilta]] sekä [[teinikana|teinikanoilta]] että ulkoapäin että asenteeltaan.
 
==Tunnistuskeinoja==
Kaikki normaalit ihmiset tunnistat koulusta yhdellä kysymyksellä joka on seuraava.
*Hemmo : Onko sinulla kuvia IRCissä? *Hemmo2 : Ei ole. taas toinen äärilaita on: Hemmo : Onko sinulla kuvia IRCissä? Fruittari : ON ÄKSDEE EX SÄÄ O NÄHNY KU NÄYTÄN SIELLÄ AIVAN ANTTI TUISKULT???
Jos näet seuraavan ihmisen heitä häntä perunalla,ammu,hukuta tai pakota hänet syömään kouluruokaa joka todennäköisesti tappaa tämän silä hän saa yliannoksen koulun mieliala lääkkeitä.Kun taas toinen äärilaita on:*Hemmo : Onko sinulla kuvia IRCissä?*Fruittari : ON ÄKSDEE EX SÄÄ O NÄHNY KU NÄYTÄN SIELLÄ AIVAN [[Antti Tuisku|ANTTI TUISKULT]]???
Jos näet seuraavan ihmisen heitä häntä perunalla, ammu, hukuta tai pakota hänet syömään kouluruokaa joka todennäköisesti tappaa tämän sillä hän saa silloin yliannoksen koulun mielialalääkkeitä.
{{tynkä}}
[[Luokka:Ihmiset]][[Luokka:Koulu]]