Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Angsti

104 merkkiä lisätty, 26. tammikuuta 2007 kello 12.55
p
ei muokkausyhteenvetoa
'''Angsti ''' on yleinen teinisairaus[[teini]]sairaus. Siihen liittyy usein vihaa vanhempia, sisaruksia tai opettajia kohtaa.
==Angstin alalajit==*TeiniX angst:Näyteltyä ja liioteltua angstia joka esiintyy ylesimmin 11-13 vuotiailla [[tyttö|tytöillä]], esim: "Voi [[vittu]], siis [[äiti|mutsi]] käräytti ryyppäämisestä, vittu kun oon niin ANGST" Chateissä tälläisille kannattaakin sanoa joko ''"Hanki [[elämä]]"'' tai ''"Banaanilla ranteet auki"''. *Piilo-angsti: Halutaan hellyyttä ja huomiota. Tälläinen ihminen kertoo kavereilleen kuinka surkeasti kotona (muka) menee, ja näyttelee kaikille viiltoja ranteessaan.*Ns. oikea angsti: Raivoaa silloin kuin oikeasti vituttaa. Huutelee perään: "Älkää vittu ärsyttäkö, saatana muutenkin angstittaa!"
-TeiniX angst[[Luokka: Näyteltyä ja liioteltua angstia joka esiintyy ylesimmin 11-13 vuotiailla tytöillä. esimMielisairaudet]] [[Luokka: "Voi vittu, siis mutsi käräytti ryyppäämisestä, vittu kun oon niin ANGST" Chateissä tälläisille kannattaakin sanoa: "HANKI ELÄMÄ!" tai "BANAANILLA RABTEET AUKI!"  -Piilo-angsti: halutaan hellyyttä ja huomiota. Tälläinen ihminen kertoo kavereilleen kuinka surkeasti kotona (muka) menee, ja näyttelee kaikille viiltoja ranteessaan. -ns. oikea angst: Raivoaa silloin kuin oikeasti vituttaa. Huutelee perään: "Älkää vittu ärsyttäkö, saatana muutenkin angstittaa!"Ikävät asiat]]