Ero sivun ”Näyttelijä” versioiden välillä

17 merkkiä lisätty ,  5. huhtikuuta 2007 kello 09.42
p
luokka
(Uusi sivu: '''Näyttelijä''' on ihmisen alalaji, jolla on omituisia mieltymyksiä. Näyttelijät rakastavat sulautua toisten rooleihin, hymyllä koko hammasrivillään ja esiintyä bussien kyljiss...)
 
p (luokka)
'''Näyttelijä''' on ihmisen alalaji, jolla on omituisia mieltymyksiä. Näyttelijät rakastavat sulautua toisten rooleihin, hymyllä koko hammasrivillään ja esiintyä bussien kyljissä täysipäiväisesti. Tämä työ raastaa näyttelijöiden keuhkoja, joten useimmat näyttelijät ovat myös laulajia rentouttaakseen kitalakeaan, kieltään ja rasittaakseen kanssaihmisten hermoja.
 
 
== Ruokatottumukset ==
 
Miespuoliset näyttelijät nauttivat mielellään kolmosolutta ja valkoisia pieniä kiviä. Kivien syöminen kuuluu tärkeään jokapäiväiseen rituaaliin, jonka tarkoituksena on kasvattaa leukaa. Miesnäyttelijät syövät ateriansa klo 13.44-15.50 välisenä aikana joka päivä. Vain jouluna miesnäyttelijät juovt myös tehotölkkejä. Salaa joka tiistai miehet nauttivat myös hk:n sinisestä lenkkimakkarasta jääkaapin takana. Miehet voivat samalla myös laulaa Kari Tapiota.
 
 
== Ulkonäkö ==
 
Miespuolinen näyttelijä on usein suurikokoinen, leveähkö ja ennenkaikkea: Hänellä on valkoinen hymy.
 
 
== Löytää helpoiten ==
 
Diivan löytää varmasti kirjastosta, koska yleissivistys on muotia.
 
[[Luokka:Ammatit]]