Avaa päävalikko

Hikipedia β

Venäjän hallitsija on arvonimeltään tsaari. Tsaari tarkoittaa samaa kuin keisari, mutta tsaari on piilonimi. Venäjän nykyinen tsaari on Vladimir Putin. Tsaareilla on lähes rajoittamaton valta valtion sisällä, ja myös kansainvälisessä politiikassa tsaari on kova nimi. Tsaarilla on oikeus tilata ydinaseisku ja toimittaa armeijan liikkeellepano. Tsaari vastustaa vaihtelevan avoimesti Yhdysvaltain presidenttiä. Yhdysvaltain Presidenttien tiedetään vakoilleen Venäjän Tsaarien hyväksi. Venäjän Tsaarit ovat käyttäneet mahdollisen hyödyn LOTTO-kuponkien täyttämiseen. Siinä heillä on toki ollut hyvin huono menestys kuten afrikkalaisilla, jotka ovat heidän veriveljiään. Veriveljiä kutsutaan Hottentoteiksi.

Tsaarin salainen palvelu

Aiemmin KGB

Tsaarin salainen palvelu on tsaarin komennossa oleva erikoisjoukko. Kaikille jäsenille opetetaan kamppailulajit sekä aseiden käyttö. TSP:n jäsenillä on myös lupa tappaa. Tsaarin salaista palvelua voi käskeä vain ja ainoastaan tsaari.

Tsaarin elämäntapa

Tsaarit syövät hyvin monipuolisesti. Heidän ruokavalioonsa kuuluu maailmanluokan huippukokkien taiteilemat annokset. Lisäksi tsaarit ovat melkein aina olleet vodkan ystäviä.

Tsaarin elämäntapaan kuuluu myös kaasujen katkaisu naapurivaltioilta, öljyllä rikastuminen sekä valtiovierailut.

Luettelo tsaareista