Avaa päävalikko

Hikipedia β

Tuija Järvinen

Wikipedia-logo-en.png
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!


Tuija Järvinen on entinen suomalainen Miss Suomi -finalisti vuodelta 1984. Hän ei sijoittunut kisoissa, mutta antaa kuitenkin mielellään julkisuudessa lausuntoja ex-missi -tittelillä. Hänet tunnetaan yrityksistään saada itseään käsittelevä artikkeli Wikipediaan.[1] Wikipediassa häntä ei katsottu kyllin merkittäväksi tietosanakirjaan. Kuten hyvin tiedetään Wikipedia yritetään puhdistaa kaikesta sisällöstään vuoteen 2012 mennessä jolloin ylläpitäjät ovat saaneet poistettua viimeisenkin artikkelin. Mutta Hikipediamerkittävä Tuija on ollut aina! Ja aina vaan merkittävämmäksi hän tulee. Olkoonkin Wikipedian tylsimykset mitä mieltä tahansa.

Tuijalla on menestyksekäs ura "managerina", tunnetuin hänen suojateistaan on glamourmallinakin tunnettu, tanssija ja laulaja Johanna Tukiainen (nyk. Yolanda Nieminen). Tuijan Johannalle kirjoittama menestyssinkku Lööppijulkkis vetää edelleen monen sanattomaksi. Kappaleen yksi tunnetuimmista live-esityksistä koettiin Kalajoen Juhannus -tapahtumassa vuonna 2009.[2] Taustalaulajana esiintyi Tuija itse. Laulajana Tuijalla on aikasempaakin menestystä, sillä hän on omasta mielestään saavuttanut kultalevyrajan YouTubeen postaamansa "lauluesityksensä" Rakasta rakkain katsojamäärän perusteella.[3] Entisestään se nousee käydessänne katsomassa sen ihan kannatuksen vuoksi! Saman kaavan mukaan Ajattelenkin tässä nyt Oonaa on saavuttanut multiplatinaa reilulla kahdella miljoonalla katsojallaan.

Hänet tunnetaan myöskin mullistavan 3D-indeksin kehittäjänä. Sen mukaan henkilö voi olla ihannepainoinen vaa'an antamasta lukemasta huolimatta, sillä indeksissä otetaan huomioon pienentävänä tekijänä henkilön vuosikymmenten takainen liikuntaharrastus. Tämän lisäksi punnitustuloksesta voidaan vähentää 10-20 kilogrammaa oikeaan lukemaan päästäkseen valitsemiaan perusteita käyttäen.[4] Tuija Järvinen on osallistunut ansiokkaasti vuoden 2019 Eduskuntavaaleihin Seitsemän Tähden Liike puolueen ehdokaslistalta ja keräsi ansiokkaasti peräti 67ääntä, josta yksi oli tietenkin hänen oma vai antoiko Tuija äänensä kuitenkin Paavolle. Tuija on kuuluisa periksi antamattomuudellaan ja seuraava etappi onkin Europarlamentti. Ei muuta kuin äänestämään Tuijaa "älä usko Tuijaa, Tuija sua huijaa"

LähteetMuokkaa