Avaa päävalikko

Hikipedia β

Tulva

Oletko aivan varma, että et hakenut sanaa "vulva"?
Kuvassa tulva, asia joka on kovasti Jumalan mieleen!

Tulva muistuttaa kovasti keskelle valtavaa hiekka-aavikkoa ilman karttaa eksymistä, mutta se on märempi. Tulvan virallinen määritelmä kuuluukin siten, että veden määritelmä ylittää vakavissa määrin maan määritelmän niin että tarpeettomasti ihmisiä hukkuu. Tulvan voidaankin sanoa tapahtuvan silloin kun kaikkialla on liikaa merta.

Tulvien luokitelmatMuokkaa

Tulvia voidaan luokitella hyvin monenlaatuisiksi. Ne ovat luonteeltaan hyvin erilaisia. Niissä kaikissa olennaista on se, että veden tuleminen alueelle on jotenkin perusteltava. Sillä muutenhan se vesi ei millään riittäisi.

  • Tulva joka sataa taivaasta. Tämä tulvatyyppi on sellainen, että sitä ei voi paeta mitenkään. Lisäksi siihen liittyy kastuminen jo ennen kuin vedenpinta nousee uimisvaiheeseen, tai edes kahlaamisvaiheeseen. Tältä tulvalta pelastaudutaan rakentamalla suuri laiva, jossa on sateelta suojaava katto. On hyvä jos mukaan pakkaa myös eläimiä, koska on hyvä jos laivalla on jotain jota tappaa ajankuluksi ja jotain jota syödä.
  • Tulva joka nousee ja leviää maasta. Tämä perustuu siihen että joki, järvi tai meri vain kasvaa ja isompi vesimäärä tarvitsee lisää tilaa. Tämä tulvatyyppi on varsin tylsä ja luonteeltaan sellainen, että sitä paetaan vuorille.
  • Tulva joka tulee auki unohtuneesta hanasta. Tämä tulva on pahin mahdollinen, koska jos hanaa ei sulje, tulvaa ei periaatteessa lopeta mikään. Koska hana itsessään tuottaa vettä vaikka äärettömästi.