Avaa päävalikko

Hikipedia β

Urpo Lahtinen

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Urpo Juhani Lahtinen (22. huhtikuuta 193115. lokakuuta 1994, Helsinki) oli rikas ukkeli, jonka perinnöstä tapellaan vielä ensi vuosituhannellakin. Omaisuutensa tämä journalistiksikin haukuttu juoppo on tienannut toimittamalla Hesarin pahinta kilpailijaa, Hymy-lehteä.

Vuonna 1952 Urpo-poika aloitteli uraansa kirjoittelemalla kansallissosialistisia artikkeleita "Eteenpäin, natsitoverit" -lehteen. Vuoteen 1957 mennessä Urpo oli jo tarpeeksi porvaristunut, että hänellä oli rahaa tehdä omaa Marsilainen-ilmaisjakelulehteään, jota julkaisi hänen oma yhtiönsä, Porvarimiehet.

Näistä ja muutamista tuntemattomistakin tulonlähteistään Urpo-setä ansaitsi rahansa, jotka käytti mm. pariin kartanoon Saimaan rannalla (kts. Villa-Urpo) ja Lahtinen perusti myös kansallissosialistisen säätiön, joka tukee natsismista kärsiviä toimittajan alkuja. Suuri osa Lahtisen rahoista on mennyt myös tunnetusti erittäin luotettavan taidetrokaajan, Erkki Juhani Minkkisen taskuun.

Näidenkin hankitojen jälkeen jäi vielä rahaa, ja riita Urpo-sedän kuolinpesästä on johtanut Urpon vaimon, Maija ent. Lahtisen nykyinen Mehiläisen karkumatkalle Sveitsiin, pikkurikollisten ja piileskelijöiden luvattuun maahan.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.