Vaahtomuovi

Vaahtomuovi on huokoista, pehmeää, kokoonpainuvaa ja palautuvaa ainetta. Vaahtomuovilla on myös termodynamisia eristäviä ominaisuuksia, etenkin jos sitä yhdistetään Jeesusteipin kanssa. Vaahtomuovia käytetään patjoissa ja pehmusteena huonekaluissa sekä roolileikkijöiden varusteissa. Vaahtomuovi reagoi kehon lämpötilaan ja ulkoilman lämpötilaan. Kesällä ne hiostavat ja talvella ne jäädyttävät -paitsi jos vaahtomuoviin kääritty henkilö kärsii hypotermiasta tai lämpöhalvauksesta, jolloin se pahentaa tilannetta.

Vaahtomuovi kehitettiin USAn avaruuslentoja varten; koska astronauteilla oli jo synteettiset avaruuspuvut ja synteettinen putkiloruoka, tarvitsivat he lisäksi synteettisen vaahtokylvyn. Vaahtomuovi olikin niin hyvä ja synteettinen tuote, että kommunistit häpesivät sitä että eivät saaneet edes hissiään toimimaan. Vaahtomuovi aiheutti "Apollo perjantai 13":n onnettomuuden, kun USA:laiset astronautit puhalsivat vaahtomuovikuplia vaahtomuovikylvyssä ja yrittivät samalla saada venäläisen kosmonautin ärsyyntymään. Valitettavasti kyseinen kosmonautti oli koira -ja lisäksi kuollut- koska se oli lähetetty avaruuteen hissillä. Tämän vuoksi vaahtokylpyvenyi ja USA:n avaruussankarit myöhästyivät. Astronauttuen NASA -johtaja oli sitä mieltä, että hyvä työntekijä tulee ajoissa töihin, ja astronauteista tehtiinkin median yleisen pilkan ja paheksunnan kohteita.

Vaahtomuovin sisällä on pimeä aine, josta koostuu huomattava osuus universumistamme. On havaittu, että vaahtomuovikerroin liittyy ilmaston lämpenemiseen eli kasvihuoneilmiöön. Siksi vaahtomuovi on kielletty.[1]