Avaa päävalikko

Hikipedia β

Vaginabiosfääri

Wikipedia-logo-en.png
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!


Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, sivu saattaa kiinnostaakin!

Vaginabiosfääri on naisen sukupuolielinten ympäristössä toimiva järjestelmä. Tarkkaa alueellista määritelmää ei ole. Tähän systeemiin kuuluvat emättimessä elävät loiset ja naisen kanssa symbioosissa elävät eläimet, ulkosynnyttimien, kohdun ja anaalialueen elimet sekä edellä mainittujen kohtien luomat ainutlaatuiset ympäristöt.

Vaginabiosfäärin osia ovat muun muassa häpyleuat, häpyparta, emättimessä elävät petomatelijat, -sammakkoeläimet ja -nisäkkäät, ulkoavaruudesta talveksi muuttaneet eläimet (raadonsyöjiä tai petoja), erilaiset sienet, vaginalliset hampaat, erityinen luusto joka antaa mahdollisuuden erilaisten hyönteisten kömpiä kohtuun, laajentunut ja rehevöitynyt kohtu sekä Rapex.

Vaginabiosfääri on lähes poikkeuksetta osa sen isäntää eli emäntää. Sen vuoksi vuodesta 1958 lähtien tutkijat Matthew Green ja Stephen Herb Stanfordin yliopistosta ovatkin yrittäneet ratkaista ongelman siitä, kuinka vaginabiosfäärin kantaja voitaisiin eliminoida vaginabiosfäärin siitä kärsimättä. Tästä olisi syväekologisen ajattelun kannalta varmasti suuria humanitaarisia hyötyjä.

Vaginabiosfääri ja sen hyödyntäminenMuokkaa

  • Vaginabiosfääriin voi asentaa pienen vetypommin terrorismitarkoituksessa, mutta toistuvassa käytössä sillä saattaa olla vakavia terveydellisiä ja sosiaalisia haittoja, kuten heikentynyttä veronmaksukykyä.
  • Vaginabiosfäärissä on mahdollista kasvattaa kantasoluista ihmisiä ja ihmisen osia (ks. seksi).

Katso myösMuokkaa

  Tämä häpybiologiaa käsittelevä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla kohtua.