Vladimir Putin

Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Lisätietoja: Jatkuvan ja ymmärrettävän ”Putin on vitun mulkku” -vandalismin johdosta rekisteröitymättömät ja uudet käyttäjät voivat kirjoittaa laajennusehdotuksiaan vain keskustelusivulle.
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.

”Vladimir on kone!”

~Boris Jeltsin

”Olen maailman ainoa demokraattinen ihminen!”

~Vladimir Putin
Vladimir Putin
Putin unplugged.jpg
Venäjän tsaari, Venäjän imperiumin palauttaja, venäjän- ja hommankielisten vapauttaja kaikkialla maailmassa, ydinasevalmiutten messire ja ortodoksisen kirkon kunniapatriarkka
vallassa Niin pitkään kuin haluaa (varmaan kuolemaansa saakka, jos ei pitempäänkin)
edeltäjä Boris Jeltsin
seuraaja Dmitri Medvedev
syntyi 1952
Putingrad
kuoli järjettömässä hyökkäyksessä naapurin natohaukkaa vastaan. Puolustuksessaan Haagissa Putin kertoi haukan ennen hyökkäystä pälyilleen häntä natsisesti.
puolue Yhtenäinen Venäjä

Tsaari Vladimir Huilovitš "Putler" Putin I (s. 7. lokakuuta 1952) on Venäjän Neuvostoliiton Putinoliiton "demokratiaa" rakastava johtaja ja "presidentti" "pääministeri" "presidentti". Putin on erittäin pelätty ja vihattu henkilö Euroopassa. Putin harrastaa pienten naapurimaiden uhkailua, ihmisten salamurhaamista, kansanmurhia Kaukasuksen tienoilla, robotin matkimista ja tiedustelusirujen lähettämistä Mikael Gabrielin jalkoihin, mutta ei ilmeitä. Putin on myös tunnettu judoka. Judon avulla Putin voi kätevästi puolustautua toisinajattelijoita ja muita vihollisiaan vastaan, sekä selättää amurintiikerin. Varmistamattomien ja kiistanalaisten väitteiden mukaan Putin on itse asiassa KGB:n 1980-luvulla rakentama robotti, jonka päähän on istutettu Josif Stalinin aivot. Putinin erittäin hyvä kaveri on toinen kuuluisa kansanvallan esitaistelija Valko-Venäjän presidentti Aleksandr Lukašenko.

Putin polveutuu suoraan maineikkaasta venäläisestä poliitikosta ja säveltäjästä, Grigori Rasputinista. Ras-etuliite on historian saatossa pudotettu pois, jotta nimi ei olisi liian yläluokkainen. Putinilla on myös ollut tapana (ja on varmaan edelleenkin) lähetellä Suomen tasavallan presidentille Tarja Haloselle nootteja mukamas "kaalisopan arvostelusta" ja kurmoottaa (tätäkin naapuri)maata myös informaatiosodassa esimerkiksi Pavel Astahovin lapsipornoproduktion asein.[1]

Ura

 
We've met before, haven't we? At your eastern oblast, don't you remember? You invited me. It is not my custom to go where I am not wanted. As a matter of fact, I'm there right now.

Vladimir Putin syrjäytti presidentti Boris Jeltsinin tammikuussa 2000 käyttäen hyväkseen sitä, että Jeltsin oli rankan ryypiskelyn jälkeen todella suuressa krapulassa eikä kyennyt vastarintaan. Putin sen sijaan on raittiusmiehiä.[2] Hän oli liittynyt jo aiemmin Hajanainen Venäjä -puolueeseen, joka on nykyisin maan ainoa laillinen puolue. Putin oli syrjäyttämisen aikaan Venäjän pääministeri.

Presidenttiytensä aikana Putin on keskittynyt juurruttamaan demokraattisia perinteitä Venäjälle ja on tunnettu halustaan levittää demokratiaa ja antifasismia muuallekin, erityisesti Tšetšeniaan ja nyttemmin Georgiaan ja Ukrainaan. Putin rakastaa sananvapautta niin paljon, että haluaa henkilökohtaisesti kontrolloida kaikkia Venäjän tiedotusvälineitä varmistaakseen, ettei niitä sensuroida missään tapauksessa. Tästä hän on saanut nimensä Vladimir Tiputin.

 
Putin neuvottelee Leninin ja Karl Marxin kanssa politiikasta

Putin on ollut George W. Bushin hyvä kaveri, ja ainoa venäläinen, jonka nimen Bush osaa sekä kirjoittaa että lausua. Tilanne on hieman viilentynyt sen jälkeen, kun Putin alkoi tukea Iranin presidenttiä Mahmud Ahmadinejadia lahjoittaen tälle mm. 80 000 000 000 ruplaa (eli 5 euroa) ydinaseiden kehittelyyn,[3] uuden auton, kesämökin eli datšan Etelä-Venäjällä ja lisäksi vielä samojedin, joka tuntee nimen 'Bush'. Putin on itse myöntänyt, että hänen ja Bushin suhteesta on "intohimoisin vaihe jo päättynyt".

"Shootinputin"

Putin rakastaa pelaamista. Videopelit ovat Vladimirille niin suuri intohimo, että hän ottaa politiikankin sellaisesta. Kunnon gamerinä Putin on myös aggressiivinen, elämässään iloton ja loputtoman kaunainen omista ja klaaninsa menneiden pelaajien menetyksistä ja ryssinnöistä ja hautoo kostoa kaikille muille, joiden ylitse mielellään palauttaisi aiemman tai kuvitellun päällikköyden. Vaikka Putin on tunnettu pelaaja pelistä "Call of Duty 4" nimimerkillä "Shootin putin" (Putinin arvostelu COD4 -pelistä), ehtii hän pelata muitakin pelejä. Hänet on tavattu pelaamasta "Colonization"-peliä Georgiassa, Krimillä ja viimeksi koko Ukrainassa (vastuuntuntoisena ja kotirauhan merkityksen ymmärtävänä unelmavävynä Putin pitää huolen, että omaan talouteen ei kuulu mitään vastapelaajien mikeistä lähtöisin olevista törkeyksistä). Peli on ilmeisesti todella mielenkiintoinen, sillä George W. Bush on ilmaissut halunsa päästä mukaan. Putin on kuitenkin estänyt Yhdysvaltojen päätirehtööriä osallistumasta käyttäen Veto-oikeuttaan. Perusteeksi hän mainitsi, että hänen 1 vs. 1 -matsinsa Sakasvilin kanssa on yhä kesken. Pojathan ovat poikia, mutta eiköhän setä Bush oteta mukaan peleihin ennemmin tai myöhemmin.

Persoonallisuus

 
Helpompi on Putinin kietoa entiset alusmaat pikkusormensa ympärille kuin oligarkin päästä Siperiaan, vaikka aika helppoa sekin on.

Putin on tunnettu parantumattomana vitsiniekkana ja vääräleukana, jonka kasvot on jähmetetty yhteen ainoaan ilmeeseen. On merkille pantavaa, että Putinin läsnäolo laskee huoneen lämpötilaa kahdella celsiusasteella. Putinin tavoittelema ”venäläinen maailma” (Русский мир) hidastaisikin ilmastokatastrofia merkittävästi. Putin ei puhu eikä ilvehdi turhia. Kun hän sanoo jotakin (Esimerkiksi: "Puolet valtionne maapinta-alasta kuuluu tästä lähtien Venäjälle"), hän myös tarkoittaa sitä. Aina lämminhenkinen ja vilpitön Putin on inhimillinen kuin neuvostojärjestelmä.

Putin tiettävästi nauroi kerran vuonna 1999, mutta tapauksesta ei ole luotettavaa näyttöä. Hän itse tosin on kiistänyt koko episodin ja murhauttanut kaikki, jotka asiasta ovat tiedustelleet. Hän pitää toimintaansa humaanina vapauttamisen erikoisoperaationa.

 
Putin näköispatsaansa edustalla Moskovassa.

Kiistanalaisia asioita

Vladimir Putin on virallisen elämäkerran mukaan syntynyt Leningradissa vuonna 1952, mutta Putinista ei löydy ainoatakaan mainintaa ennen 1980-lukua. Onkin väitetty, että Putin olisi robotti tai kyborgi, jonka KGB rakensi erityisen vaarallisia tehtäviä varten Itä-Saksan STASIlle. Vuonna 1982 Kremlin muurista vietiin pois suuri osa virallisten tietojen mukaan siksi, että muuraus oli kulunut. Joidenkin tietojen mukaan muurista kuitenkin poistettiin siihen Leninin mausoleumista siirretty Stalinin ruumis, jonka aivot olisi istutettu kyborgi-Putinin päähän. Vaikka väite selittääkin erinomaisesti Putinin mielenliikkeitä, on siinä silti runsaasti aukkoja.

Lokakuussa 2006 Putin surmasi toimittaja Anna Politkovskajan Moskovassa ampumalla tätä. Putin halusi tiettävästi juhlistaa syntymäpäiväänsä itse ideoimansa tapa toisinajattelija päivässä -ohjelmajulistuksen mukaisesti. Ulkomailla tästä ei oikein pidetty.

Kanonisointi

 
Hyvänä johtajana tunnettu Putin haluaa olla valmis ja siksi hän harjoittelee jo teloituskomppanian edessä seisomista

Moskovan patriarkaatti on päättänyt aloittaa prosessin Putinin kanonisoimiseksi Pyhäksi Vladimiriksi, mutta koska pyhimykseksi voidaan julistaa vain jo kuolleita ihmeiden tekijöitä, Pyhä Synodi on päättänyt siirtää kanonisointia odottamaan kohteen kuolemaa. Saatavilla olevien tietojen mukaan jotkin ryhmittymät ja "ulkomaiset agentit" ovat pohtineet mahdollisuutta nopeuttaa kanonisointia tämän suhteen. Putin itse on tiedustellut Pohjois-Korean johtajilta "Ikuisen presidentin" konseptista.

Tiesitkö tämän johtajastamme?

 
"Mielenosoituksista puhuen, näistä viimepäiväisistä olen varsinkin pitänyt", sanoi presidentti haastattelussa vielä samana iltana tämän kuvan ottamisen jälkeen.
 • Putinin suosikkiradiokanava on UVB-76.
 • Chuck Norrisille tarjottiin roolia Putinina elokuvassa Putin, mutta hän ei uskaltautunut ottamaan tarjousta vastaan roolin vaativuuden vuoksi.
 • Edward Snowden asuu nykyisin Putinin vierashuoneessa.
 • Kapteeni Pronin on Putin.
 • Putin on tiettävästi molopää. (Lähde)
   
  Vladimir "Dobby" Putin
 • Putinilla on viha-rakkaussuhde Oltermanniin, rappiolliseen länsijuustoon.
 • Suomessa on perinteenä Joulupukin kuuma linja. Itänaapurissa sen vastine Joulu-Putin Duumalinja. Se on hieman arvaamattomampi.
 • Harry Potter-elokuvien "Dobby" perustuu Putiniin.(Lähde)


Vladimir Putin Hikinewseissä

Katso myös

Ulkoiset linkit


edeltäjä:
Boris Jeltsin
Venäjän diktaattori
2000
seuraaja:
Dmitri Medvedev
  Neuvostoliiton/Venäjän diktaattorit
Igor | Iivana III | Vasili III | Iivana Julma | Boris Godunov | Suutari Pieri | Katariina Suuri | Paavali I | Aleksanteri I | Nikolai I | Aleksanteri II | Aleksanteri III | Nikolai II | Grigori Rasputin | Aleksandr Kerenski | Vladimir Iljitš Lenin | Josif Stalin | Georgi Malenkov | Nikita Hruštšov | Leonid Brežnev | Zombi-Stalin | Mihail Gorbatšov | Anarkia | Boris Jeltsin | Vladimir Putin | Dmitri Medvedev | Vladimir Putin
 Kuuluisat palikat 
Lego - Dublo - Puupalikat - Hollywood - Teletapit - Tanska - Paris Hilton - Vladimir Putin - Atomi
 1. Venäläiset lapset ovat virallisesti valmiita kuolemaan Putin-sedän puolesta, jos sitä vaatisi rauha halki suuren isänmaan tai Alaskan takaisin valloittaminen. Kansanedustaja Anna Kuvytško ja lapset kertovat lisää
 2. Venäjällä tämä piirre saa naiset menettämään järkensä ihailusta
 3. Ukrainan sodan myötä 2022 maailma tosin meni näidenkin suhteen suhteen vähän sekaisin.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.