Yleisradio

Ylen lähestulkoon legendaarinen logo

Yleisradio tai Yltiömäinen Leniniläinen effluentti (lyh. YLE) on Suomen julkisen palvelun radio-ja televisiopalvelu. Television katsojat maksavat huomattavan summan rahaa verona, saaden vastineeksi "mielenkiintoisia" ja "monipuolisia" "laatuohjelmia", kuten hartauksia, ruotsinkielisiä dokumentteja Georg Wilhelm Friedrich Hegelin elämästä ja ranskalaisia kokeellisia taide-elokuvia 1960-luvulta. Yle myös ovelasti sisällyttää tarjontaansa kommunistista politiikkaa puoltavia kannanottoja vasemmistolaitaista agendaansa edesajaen. 2010-luvulla käyttöön otettu uusi tekniikka on mahdollistanut kehittyneempien propagandavälineiden käytön, muun muassa sirpin ja vasaran nanosekunttisen väläyttelyn katsojien alitajunnan muokkaamiseksi.

Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen Yleisradion puolueettomat journalistit, jotka olivat erehtyneet puolustamaan työläisten paratiisia viimeiset vuosikymmenet löysivät noin viiden minuutin pohdiskelun jälkeen uuden aatteellisen kodin monikulttuurisuuden edistämisestä. Näin Ylen vähemmän ja enemmän entiset stallarit pystyivät säilyttämään kasvonsa, mutta myös pitämään kiinni tavoitteestaan tuhota sorto-opressiokolonialismikoneisto nimeltä Länsi-Eurooppa ja sen laillinen yhteiskuntajärjestys.

Yleisradion valtuuttamat lupatarkastajat käyvät ihmisten kodeissa ahdistelemassa ja kyselemässä lupia. Rahoilla hallitus käy etelässä juomassa väkijuomia helteessä rumissa bermudahousuissa. Polttelevat tupakkia ja innostuvat vähäpukeisista naisista, jotka eivät oikeasti halua hikisiä miehiä.

Aikaisemmin Yleisradio halusi asettaa kansalaiset eriarvoiseen asemaan vaatimalla värillisistä televisioista erillisen N'Ubuntuluvan. Suurin osa luvista oli mustavalkoisia valkonahkaisille, mutta N'Ubuntuluvat tarvittiin aina jos käytettiin värillistä N'Ubuntua.

Radiolupia taasen tarvittiin, että morseavainten vähittäinen poisto saatiin kustannetuksi ja tilalle vaihdetuksi kierrejousimikrofonit. Kierrejousimikrofonien valmistuksen loputtua Yleisradio joutui vaihtamaan tilalle hiilitankomikrofonit. Näiden korkean hinnan vuoksi radioluvat vaadittiin jopa nassikoiden kidekoneistakin.

Myöhemmin havaittiin, että N'Ubuntuluvat, mustavalkoluvat ja rätinäluvat voidaan vaihtaa yhdeksi digitalisaatioluvaksi. Digitalisaatioluvat tarvittiin, että voidaan vaihtaa toimivat N'Ubuntut ja valkonahkaiset yhtenäiseksi mulattiluvaksi.

MulattiluvatMuokkaa

 
Vaikka kuvakulmasta muuta luulisi, Yleisradio on oikeasti kallellaan vasempaan.
 
Ylen uutiset ovat YLEensä tarkkoja ja luotettavia. Klikkaa nähdäksesi paremmin.

Mulattilupien määrä on huomattavassa laskussa tekstitysten toimivuuden ansiosta. Nykyään voidaan kytkeä hoonosoomiN'Ubuntu kiinni Yleisradion mulattivastaanottimeen ja näin kuunnella radiota käyttäen ulkona huutavaa eunukkia yhdessä naapureidenkin kanssa.

Yleisradion keräämät meriititMuokkaa

Yle on äänestetty vuonna 2014 EBU:n -Buu!!! -yleisradiokilpailussa Euroopan noloimpana yleisradioyhtiönä. Se voitti muutaman irtisanomisen eli neljän potkun mitalla Kreikan yleisradioyhtiö Krakatau:n.[1]

Yleisradio Hikinewseissä

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Mm. irtisanottu tv-kuuluttajalegenda Arto Nurmi luonnehti irtisanomistaan näin: Ylen taholta vulgääriä, kornia, groteskia, graavia vailla lohta tai lohtua. IS 3.12.2014
  • Mm. irtisanottu tv-kuuluttajalegenda Arto Nurmi luonnehti irtisanomistaan näin: Ylen taholta vulgääriä, kornia, groteskia, graavia vailla lohta tai lohtua. IS 3.12.2014
Uusia ja vanhoja televisiokanavia
Yle TV1 - Yle TV2 - Kolmoskanava - MTV3 - Nelonen - Sub - Yle Teema - Jim - FOX - TV7 - Music Television - Nelonen Pro 1 - Eurosport - Disney Channel - C More - MTV Juniori
  Tämä televisioon liittyvä artikkeli on vain lyhytelokuva.
Saat ruudun näyttämään muutakin kuin lumisadetta jatkamalla kesken kuvausten kuolleen ohjaajan työtä.