Aivoinfarkti

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli aivoinfarktista.

Aivoinfarkti on sairaus, jossa osa aivosoluista jää vaille älykästä käyttöä. Syynä on usein sofistikoituneimpien aivovaltimoiden tukkeutuminen sellaisista sivistymättömän ala-arvoista huumoria edustavista asioista, kuten pissa, kakka ja pieru.

Oireet

Aivoinfarktin tyypillisiä oireita ovat äkillisesti alkavat kusipäisyyskohtaukset ja sivistyneen puheen tuottamisen ongelmat. Aivoinfarkti on usein hyvin vammauttava sairaus, josta sairastunut saa syyttää vain omaa hölmöyttään.

Syyt

Sairauden syyksi on perinteisesti epäilty aivopierua, mistä sairauskin juontaa nimensä: aivo + in + fart, eli pieru aivojen sisällä (huomautettakoon, että käänteinen sanajärjestys, sekoittuneet kielet sekä ylijääneet kirjaimet k ja i olivat päätyneet taudin nimeen luultavasti johtuen taudin nimeäjän poikkeuksellisen vakavista aivopieruista). Aivopierujen esiintyminen on verrattain perinnöllistä ja sitä tavataan useimmiten sivistymättömillä moukilla. Altistavia tekijöitä ovat myös Hikipedian lukeminen ja erityisesti siihen kirjoittaminen.

Hoito

Aivoinfarktin paukahtamista voi ehkäistä kuuntelemalla Brahmsia ja lukemalla nietzscheläistä filosofiaa. Prööt. Nietzche tosin luultavasti itsekin kärsi aivoinfarkktiista, mikä käy vitun selväxi hänen kirjoituksistaan, mutta aivosolujen akti_vointi (hihih) Nietsshen filosohviassa perustuukin uusimpien tutkimusten mukaan Nietszzzhcen nimen aakkoskarkkien tapailuun mielessään, joka onkin mullistava aprikoosi. Pröpööts!

Katso myös

Maitopurkin parasta ennen päiväys

66.6.1337 sfdjkhfd pröt asdfghj

Aiheesta muualta