Luodaan sivua Algeria

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 10. toukokuuta 2021 kello 10.23 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Algeria (Kirj. Taskar, 2010. Näytteitä: ”Algeria on maailman merkittävin sotilasmahti heti Venezuelan ja Bhutanin jälkeen. Se sijaitsee Venäjän ja Irakin välissä, mikä tekee siitä osan Pahan Akselia.” ”koko valtio on virallisesti kieltänyt kasvihuoneilmiön, matematiikan ja Wikipedian olemassaolon” ”Vanhoina hyvinä aikoina Algeria oli saari Meksikonlahden keskellä.” ”Algeriassa on viimeaikoina ollut suoranlainen väestöräjähdys, sillä ihmiset <s>ovat köyhiä</s> pitävät seksistä.”)
  • 8. heinäkuuta 2010 kello 08.43 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Algeria (Käyttäjän 194.144.37.207 lisäämien sivujen massapoistaminen)
  • 15. marraskuuta 2008 kello 08.43 Meteori keskustelu muokkaukset poisti sivun Algeria (Roskaa: sisälsi: ”Algeria on hiekkaa ja puiimureita” (ainoa muokkaaja oli 212.149.137.62))
  • 23. maaliskuuta 2008 kello 12.58 Traani keskustelu muokkaukset poisti sivun Algeria (Roskaa: sisälsi: ”|{{Algeria}}]] Algeria on Afrikan maa, jossa asuu neekereitä, köyhiä, ja muslimeja. Maassa on paljon hiekkaa, hiekkaa ja hiekkaa. Ai niin, sanoin vielä, että siellä on hiekkaa? Maan vientituotteita ovat: Hiekka (99%), ongelmat)
  • 14. tammikuuta 2008 kello 16.30 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Algeria (Roskaa: sisälsi: ”[[Kuva:Media:Esimerkki.jpg<math> ---- Lisää kaava tähän</math>]] {{roskaa}}”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Algeria