Luodaan sivua Enter

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 27. kesäkuuta 2014 kello 01.03 Täi keskustelu muokkaukset poisti sivun Enter (sisälsi: ”thumb|Enter, eiku... '''Enter''' on näppäin tietokoneen näppäimistössä. ==Ominaisuudet== Enter on kaikkia muita isompi. Se houkuttelee sinua painamaan sitä. Joissakin näppäimistöissä sii...”)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 14.50 Tacoman keskustelu muokkaukset palautti sivun Enter (19 versiota palautettiin)
  • 26. kesäkuuta 2014 kello 02.52 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Enter (Ei huumorisisältöä: sisälsi: ”thumb|Enter, eiku... '''Enter''' on näppäin tietokoneen näppäimistössä. ==Ominaisuudet== Enter on kaikkia muita isompi. Se houkuttelee sinua painamaan sitä. Joissakin nä...)
  • 12. heinäkuuta 2007 kello 19.57 Pesunöyhtä keskustelu muokkaukset poisti sivun Enter (ööö? sisälsi: ”Enter on näppäin joka kertoo hieman erektiovikaisuudesta. Näppäimen löydät suurinpiirtein näppäimistön toiseltapuolelta siinä missä ruuvi s...” (ainoa muokkaaja oli 85.29.86.80))
  • 22. maaliskuuta 2007 kello 13.34 NPOV keskustelu muokkaukset poisti sivun Enter (sisälsi: ”Paska, millä voit siirtyä toiselle mulkkuriville jos sellasen oot jaksanu raapustaa. Tällane löytyy kivespussista ja näppikseltäs jos et oo irti...” (ainoa muokkaaja oli 88.85.129.105))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Enter