Luodaan sivua Etana

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 6. huhtikuuta 2020 kello 09.05 Aatos Kotka keskustelu muokkaukset poisti sivun Etana (sisältö oli: "#OHJAUS Etanat", ja ainoa muokkaaja oli "A-a-a-a-a" (keskustelu))
  • 26. marraskuuta 2010 kello 14.30 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Etana (Roskaa: sisälsi: ”Etana on limainen selkärangaton sokea eläin joka liikkuu limaisen jalkansa avulla. Se syö myrkyllisiä lehtiä ja lisääntyy munimalla munia. Etanalla on vaarallista bakteeria josta syntyy iljettäv...” (ainoa muokkaaja oli 84.2)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Etana