Foorumi:Hikipedian seksikkäin mies ja -nainen

Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Hikipedian seksikkäin mies ja -nainen [ vastaakyttää ]


Tuli mieleen tämmöne "leikkimielinen" kilpailu, että äänestettäs Hikipedian seksikkäin mies- nainen käyttäjien ja ylläpitäjien joukosta. Vaikka ei olisi koskaan nähny käyttäjän kuvaa, täytyy päätellä käyttäjän ns. "seksikkyys" artikkeilen ja mahd. kuvien perusteella. Sitte vois vaikka palkita äänestyksen voittaja esim. mallineella käyttäjäsivulla. "Ideanahan" on se, että tosielämässä todella ruma nörtti voi antaa täällä Hikipediassa itsestään todella seksikkään kuvan, eli voittaja voi olla periaatteessa kuka tahansa. mEtEoRi 6. helmikuuta 2008 kello 05.05 (UTC)

Oh Yeah! Hetkinen! *... YLLÄPITÄJIEN JOUKOSTA? --Duki 6. helmikuuta 2008 kello 06.24 (UTC)
Pesunöyhtä on seksikkäin nainen (n.25-vuotias). JAT on melko tavallinen 30-vuotias mies, B14 ehkä 16 lihaksikkaanpuoleinen mies, Hjassan sellainen 30-40 -vuotias outo, Cthulhun sukupuolesta en ole varma (ehkä 20-30 -vuotias mies), Luoma about minun ikäiseni mies (ei seksikäs), Wooohooo on kaiketi siinä 20 ikävuoden rajoilla ja Baskabommista sekä Tyräelistä en tiedä. Minun mielipiteeni. Enpä kyllä sitten tiedä seksikkäintä miestä...  • Black Eagle • 6. helmikuuta 2008 kello 06.29 (UTC)
Hei, ettekö ole lukeneet Hjassanin käyttäjäsivua? Siellähän hän kertoo olevansa jättimäinen korsto, joka harrastaa mustia takkeja ja suuria käsipainoja. Ei sillälailla, että se liittyisi seksikkyyteen, mutta eikös mister. Universumikin ratkaista lihasten perusteella... Ja eikös tälläisessä kisassa pidä olettaa, että jokainen puhuu itsestään vain ja ainoastaan totta... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 6. helmikuuta 2008 kello 10.40 (UTC)
No, Pesunöyhtä taitaa voittaa "seksikkäin nainen" -kisan. --Duki 6. helmikuuta 2008 kello 06.32 (UTC)
Jollei... Jollei Sankaritar ole n. 17-vuotias ja tiukkoihin vaateisiin pukeutuva pissis. Sitten hän saattaisi voittaa seksikkyydessä, mutta kaiketi häviäisi ehkä muissa lajeissa...  • Black Eagle • 6. helmikuuta 2008 kello 06.42 (UTC)
Sankaritar taitaa oman kertomansa mukaan olla mies. Kyseessä on kyllä aika mystinen tyyppi... Johtuen sukupuolien erilaisista asemista yhteiskunnassamme, naisia on harvemmin esim. täällä Hikipediassa ja siksikin heidät tunnistaa monesti naisiksi tyylinsä perusteella. Sankaritar kirjoittaa välillä "naistyyliin". 7. helmikuuta 2008 kello 18.41 (UTC)
En pysty uskomaan tätä. Sain aamuteeni väärään kurkkuun tämän foorumin takia. Miksei saman tien uimapukukierros? --Napoleon 6. helmikuuta 2008 kello 08.20 (UTC)
Haistan huijauksen ja epärehellisyyden tässä kisassa, vaadin osallistujat dopingtesteihin! --Kaski 6. helmikuuta 2008 kello 10.20 (UTC)
Muuta en ole käyttänyt kuin sitä teetä, joten itse ainakin olen puhdas. Minun olisi silti mahdotonta pitää moista titteliä asiat huomioon ottaen muuna kuin loukkauksena. (Muuten: Hjassan on huomattavan iäkäs abiturientiksi, jos hän on siellä 30 ja 40 ikävuoden välillä...) --Napoleon 7. helmikuuta 2008 kello 18.15 (UTC)

Minä, B14 sekä Luoman hienot kastanjanruskeat hiukset. \m/ --A.D.D. 7. helmikuuta 2008 kello 19.54 (UTC)

Voitaisiinko Hikipedian mitä mainiointa foorumijärjestelmää käyttää johonkin muuhun kuin tällaiseen? Nämä erilaiset mielipidekyselyt (viittaan tässä nyt eutanasia-foorumiin) ja mitkä lie seksikkyskilpailut (joita ei voida pitää tässä yhteydessä selväjärkisenä ehdotuksena) vievät käyttäjiemme humomion pois asioista, jotka oikeasti tarvitsisivat huomiota. (Kuten Hyvien ja suositeltujen sivujen perinpohjainen inventaario). Anteeksi, että tulin tänne jäykistelemään, foorumihan oli selvästikin leikkimielellä tehty, mutta oli pakko sanoa jotain. --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
7. helmikuuta 2008 kello 19.57 (UTC)
Napoleon oli käsittääkseni sen verran pieni mies ja vielä ruma Ranskalainen, joten hänenä en puuttuisi tähän aiheeseen millään tavoin. Toisaalta taas hän väittää olevansa puhdas, miehen tuleekin olla ruma ja lyhyet ihmiset ovat muodissa... Täten siis annan oman "ääneni" seksikkäimmän miehen paikasta hänelle! Onnea vaan. terv --Kaski 8. helmikuuta 2008 kello 04.04 (UTC)
Wooohooolta löytyi järjen ääni, onnittelen! Sitä paitsi äly on tunnetusti seksikästä – tämä ei ollut ääni, sillä en tässä äänestä; tämä ei myöskään ollut häirintää tms. Kaikenlaiset mielipidekyselyt esim. suhtautumisesta eutanasiaan, kotikunnan kaavamuutoksiin tai yritysveroon sekä henkilökohtaisen elämän ongelmat eivät kuulu foorumisivuille, jos niillä ei ole mitään yhteyttä Hikipediaan. Tässä tapauksessa hankkeen primus meteor tosin ovelasti yhdisti aiheen Hikipediaan. Selväjärkisenä sitä ei tietenkään voida pitää. Kaski taas sotkee minut vuosina 1769–1821 eläneeseen Ranskan keisariin (mikä on sinänsä ymmärrettävää, sillä niin on tapahtunut itsellenikin muutaman kerran), joka tosin oli nuorena kenraalina erittäin komea. Niinpä oletan, että Kasken (Kaskin?) ääni on suunnattu sille vainaalle, joka lepää punagraniittisessa sarkofagissa Invalidikirkossa, jolloin minun ei tarvitse ottaa asiaa henkilökohtaisesti. --Napoleon 8. helmikuuta 2008 kello 08.33 (UTC)


Älä muokkaa!
Tämä sivu kuuluu ohjesivun varoittaviin esimerkkeihin!
Tai jos kuitenkin muokkaat, etsi edes parempi esimerkki ohjeisiin.