Ero sivun ”Ghjgaljhglkjag” versioiden välillä

(Ghjgaljhglkjag ja sen variantit)
 
 
(5 välissä olevaa versiota 4 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Ghjgaljhglkjag''' on lyhennys sanasta '''Ghjkdagjkdhflgkjag'''. Sitä ei saa sekoittaa sanaan ''ghjlajkhfg'' jonka merkitystä -hyi olkoon- emme suostu kertomaan -hävetkää nyt vähän!
+
'''Ghjgaljhglkjag''' on lyhennys sanasta '''Ghjkdagjkdhflgkjag'''. Sitä ei saa sekoittaa sanaan ''ghjlajkhfg'' jonka merkitystä - hyi olkoon - emme suostu kertomaan. Hävetkää nyt vähän!
   
Sukulaiskielemme unkarin vastine sanalle on ''ghjaösghakgf'', myös ''ghkjdsdgöakjfgöaklgf'' muistuttaa sitä, mutta sen merkitys on eri. Islannissa sana kirjoitetaan ''ghjdksjahfgakjghkjg''.
+
Sukulaiskielemme [[unkarin kieli|unkarin]] vastine sanalle on ''ghjaösghakgf'', myös ''ghkjdsdgöakjfgöaklgf'' muistuttaa sitä, mutta sen merkitys on eri. [[Islanti|Islannissa]] sana kirjoitetaan ''ghjdksjahfgakjghkjg''.
  +
  +
''Ghjkdagjkdhflgkjagin'' kantasana ''ghjkdagjkdhllkhkhnlgkjag'' on [[hollannin kieli|hollannin kielen]] ''[[ja]]''-sana.
  +
  +
== Katso myös ==
  +
* [[Siansaksa]]
  +
  +
[[Luokka:Kielet]]
  +
[[Luokka:mitä vittua -artikkelit]]
  +
[[Luokka:Germaaniset kielet]]
  +
[[Luokka:Laatuartikkelit]]

Nykyinen versio 20. huhtikuuta 2017 kello 23.57

Ghjgaljhglkjag on lyhennys sanasta Ghjkdagjkdhflgkjag. Sitä ei saa sekoittaa sanaan ghjlajkhfg jonka merkitystä - hyi olkoon - emme suostu kertomaan. Hävetkää nyt vähän!

Sukulaiskielemme unkarin vastine sanalle on ghjaösghakgf, myös ghkjdsdgöakjfgöaklgf muistuttaa sitä, mutta sen merkitys on eri. Islannissa sana kirjoitetaan ghjdksjahfgakjghkjg.

Ghjkdagjkdhflgkjagin kantasana ghjkdagjkdhllkhkhnlgkjag on hollannin kielen ja-sana.

Katso myösMuokkaa