Hannu Hanhi

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 1. helmikuuta 2008 kello 13.05 käyttäjän Alez (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Hannu Hanhea ei parane häiritä.

Hannu Hanhi (s. 29. tammikuuta 1938) on Ankkalinnan asukas, jonka suunnaton onnekkuus vituttaa Aku Ankkaa suuresti. Hanhi on typerä siipeilijä, joka ei ole koskaan elämässään tehnyt työtä. Hän vain luottaa rajattomaan onneensa. Hän on pummaileva retku.

Jossain tarinassa kävi ilmi, että Hannu menettää onnensa tilapäisesti syntymäpäivänsä ajaksi. Tämän kirouksen kumoaa vain se, jos Hannu sidotaan illalla yläilmoihin ja salama iskee häneen. Tämän tarinan alussa Hannu makasi hiki otsallaan tyhjennetyn talonsa lattialla, jossa mikään kaamea katastrofi ei lienisi häntä kohtaava.

Hannu Hanhi on selkeästi vandaalimielinen ylläpitäjä, joka seurustelee Iines Ankan kanssa. Iineksellä on ikävä kyllä muitakin poikaystäviä, eikä Hannu liene heistä Se Tärkein.

Hannu Hanhi on kaupungissa sokea (perkele sen tänne johti, antoi lapion käteen, pani kaivamaan hautaa, ikävyydelle muistomerkkiä.)

Kun Hannu Hanhi kuolee (ellei hän onnekkuuttaan selviä siitä), hänet luultavasti tuomitaan Jumalan edessä, hän luultavasti joutuun helvettiin pirujen raadeltavaksi, koska laiskuus on yksi kuolemansynneistä, ja Hannuhan on laiskuuden ruumiillistuma.