Hikipedia:Malline/Meta

< Hikipedia:Malline
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 30. tammikuuta 2008 kello 20.25 käyttäjän NPOV (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.

Metamallineet

ÄLÄ KOSKE näihin mallineisiin, mikäli olet yhtään epävarma siitä, mitä olet tekemässä. Näiden kanssa hölmöilemällä on todella helppo sotkea usea sivu kerrallaan. Eikä tuo sitten ollut mikään vinkki... Katso tarkemmat ohjeet kunkin mallineen omalta sivulta.

Malline Esimerkki
{{viesti}}
Malline, linkit
Toisissa mallineissa. Lukittu.
[[kuva:{{{kuva}}}|40px]] {{{otsikko}}}
{{Laatikko}}
Malline, linkit
Toisissa mallineissa, rajoitettu leveys. Lukittu.
{{Tynkäpohja}}
Malline, linkit
Toisissa tynkämallineissa. Lukittu.
{{{1}}}{{{2}}}{{{3}}}
{{Kehys|sisältö}}
Malline, linkit
Kuvien kehystämiseen
sisältö
{{Spoilerit}}
Malline, linkit
Toisissa spoilerimallineissa
delfiinit hukuttavat Winifredin.
{{Planeetan rakenne}}
Malline, linkit
Planeettaa käsittelevillä sivuilla
Malline:Planeetan rakenne
{{Planeetan ilmakehä}}
Malline, linkit
Planeettaa käsittelevillä sivuilla
Malline:Planeetan ilmakehä
{{Tähti}}
Malline, linkit
Tähteä käsittelevillä sivuilla
Tähti on vasta kaasuista tiivistynyt prototähti, jonka sisuksissa ydinreaktiot eivät vielä ole käynnistyneet. Tähden ympärillä on tiheä protoplanetaarinen kiekko. Tähdelle ei ole kehittynyt kiertolaisia eikä siitä lähde aurinkotuulta.
{{Numero}}
Malline, linkit
Satunnainen numero väliltä 0–9
8
{{Numerok}}
Malline, linkit
Satunnainen numero kirjaimin väliltä 1–10
kymmenen
{{Numeroj}}
Malline, linkit
Satunnainen järjestysnumero kirjaimin väliltä 1.–10.
seitsemäs


{{TE}}
Malline, linkit
Etusivun Tiesitkö, että... -malline. Lukittu.
*...saanko rinnoistasi tilkan kahvimaitoa?
{{Suositeltu-etusivu}}
Malline, linkit
Etusivun ylläpitomalline. Lukittu.
 
"Siis oikeasti, hankkikaa elämä, kakarat!"
Tällä kertaa esittelyvuorossa erityisen hauska artikkelin keskustelusivu; artikkeli on Jeesus.
Voisko tämän artikkelin poistaa? Olen uskovainen enkä tykkää että Jeesusta tällä tavalla halvennetaan. --Söpis 5. huhtikuuta 2007 kello 16.02 (EDT)

– –

Huomaan, että kukaan teistä ei ota Jeesusta tosissaan. Jeesus on ollut ja on. Hän on Ruhtinas, joka saapuu viimeistään kolmen vuoden päästä. Leo Mellerin kanssa olen samaa mieltä monista asioista. Hän on aina oikeassa, ja hänen ansiostaan tiedän kuinka pelastua. Tutustukaa Leoon ja käykää hänen raamattutunneillaan. Voisitte tekin kuunnella sanaa ja ottaa asioista selvää! Totuuden ääni. --195.156.124.70 13. syyskuuta 2007 kello 06.11 (UTC)

Ja CMX, tuo turmiollisuuden lähettiläiden steppikvintetti EI liity mitenkään Jeesukseen. Leo Meller kauhistuisi jos tietäisi, miten te parjaatte Herraa. Minä aion muuten mennä opiskelemaan Keuruulle Raamattua. --195.156.124.70 13. syyskuuta 2007 kello 06.14 (UTC)

Hyviä artikkeleita:
{{Ajankohtaista-etusivu}}
Malline, linkit
Etusivun ylläpitomalline. Lukittu.

Hikinews-otsikoissa viime päivinä

Sähkeitä maailmalta

 • Avaruus, Tartuntataudit: Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn yritys varmistaa se, että Marsista ei jatkossakaan löydy elämää, huipentui tänään Perseverance-luotaimen laskeutumiseen punaiselle planeetalle koronavirus mukanaan. H. G. Wellsin klassikkoromaanista inspiraationsa saanutta ideaa pidettiin kustannustehokkaimpana ratkaisuna. Myös id Softwaren tarjoamaa vaihtoehtoa hampaisiin asti aseistautuneesta psykoottisesta avaruusjääkäristä harkittiin, mutta NASA ei toistaiseksi ole ollut halukas lähettämään ihmistä Marsiin. (viite) (18. helmikuuta 2021)
 • Ulkomaat, Politiikka, Paskamyrskyn jälkeen paskamyrsky, You're fired!: Hikipedian ylläpitoneuvoston suureksi huojennukseksi Yhdysvaltain presidentistä saattaa olla taas muutaman vuoden ajan mahdollista tehdä kelvollista poliittista satiiria. Ylläpito on linjannut alkavansa heti määrätietoisesti virvoittaa mielikuvitustaan siirtymällä hiljakseen kuohuvista juomista kirkkaisiin. (viite) (7. marraskuuta 2020)


{{Auta-etusivu}}
Malline, linkit
Etusivun ja ajankohtaista-sivun ylläpitomalline. Lukittu.
Ehdota viikon yhteistyöartikkeliksi
Sivut, joille on eniten linkkejä mutta joita ei ole olemassa.
Artikkelit, joiden lukijat ovat kirjeitse toivoneet ilmestyvän.


{{Ajankohtaista-ylläpito}}
Malline, linkit
Ajankohtaista-sivun ylläpitomalline. Lukittu.
 • Jatkoa alempaan: tilanne näyttää tasaantuneen, sivusto toimii mukavasti kaikissa osoitemuodoissa. Uusimman päivityksen vaikutukset vaikuttavat tällä kertaa jäävän positiivisen puolelle: poistetut muokkaukset ovat menneet helvettiin tuoreista muutoksista, käyttäjiä on mahdollista estää muokkaamasta vain tiettyjä sivuja, ja mikä tärkeintä: raksittamalla sisäänkirjautuessasi ”Pidä minut kirjautuneena” saatat pysyä sisällä niin kauan kuin haluat! Ei vain muutamia minuutteja!
  --Kurin työtunnus (keskustelu) 24. marraskuuta 2020 kello 23.43 (UTC)
 • Hikipedia on käynyt läpi useita päivityksiä ja muutoksia syksyn aikana, toistaiseksi suurimman viikolla 47/2020. Olisimme varoittaneet käyttäjiä ja yleisöä ennalta, jos meille olisi asiasta mitään tietoa kantautunut. Isompia muutoksia on tähän mennessä havaittavissa ulkoasussa, tuoreiden muutosten siivilöintimahdollisuuksissa sekä ylläpitäjille tarjoutuneiden hienosäätöjen määrässä. Mullistusten seurauksena suuri osa tiedostolinkeistä oli välillä nurin, ja yhä osa näyttää toimimattomilta. Tästä vuodesta alkaen meillä on näemmä käytössämme myös koko Wikimedia Commonsin runsas tiedostokirjasto, mitä kannattanee hyödyntää kuvituksessa. Päivityksistä aiheutuu suurella todennäköisyydellä kaikenlaista outoa mobiiliversiossa ja sivustomme eri osoitemuodoissa (hikipedia.info, hiki.pedia.ws, hikipedia.org, hikipedia.ws). Ylläpito seuraa päivitysten etenemistä todennäköisesti vähintään yhtä hämmentyneinä kuin muutkin.
  --Napoleon (keskustelu) 19. marraskuuta 2020 kello 15.26 (UTC)
 • Siivosin Hikisitaatit. Se tarkoittaa, että poistin huonot sivut ja huonon sisällön sivuilta. Ei kestä kiittää. – Mainitussa nimiavaruudessa oli todella paljon luokatonta sisältöä – jopa etusivun sisältöluetteloon laitetuissa sivuissa lukuisia Vilkkuun kolmen sitaatin ”Jottei kukaan näkisi, miten kasvoni ovat paskassa, kun olen nuollut peräaukkoja seksileikeissä” Freud kysyttäessä, miksi hänellä on parta. -kysymys–vastausluomuksia vuodelta 2006. – Ainoat kaksi Hikisitaatteja pienempää nimiavaruuttahan olen vastaavasti siivonnut jo aikapäiviä sitten (opistosta tosin vain kurssitarjottimen, en luokkaa).
  --Kuri (keskustelu) 3. kesäkuuta 2014 kello 00.17 (UTC)


{{Otsikko}}
Malline, linkit
{{Päivämalline}}
Malline, linkit, Käyttöohjeet
Kalenteri-luokan sivuilla.

  Tiivistelmä siitä, mitä tapahtui Malline/Meta:

Malline:Malline/Meta

{{Sää_laatikko}}
Malline, linkit
Hikinews-sivun {{Sää-hikinews}}-mallineen apumalline. Käyttää {{Sää_päivä}}-, {{Sää_mahdollisuus}}-, ja {{Sää_kuva}}- ja {{Sää_tyyppi}}-mallineita.

 

sunnuntaina on ehkä luvassa
kuuroja
{{tervetuloa2}}
Mallinne,

linkit
{{tervetuloa}}-mallineen tekstisisältö

{{{kuva}}} Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Malline/Meta, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Hikipedian iloinen yhteisö

*{{{ala}}}