Muokataan sivua Hiktionary:R

Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 92: Rivi 92:
   
 
===Retrettimittari===
 
===Retrettimittari===
Retrettimittari alias ''Rekvaalimittari'' (oik. '''Rektaalimittari''') on eräs [[Suomen Armeija]]n käyttämä kapine, millä mitataan vastuutaan pakoilevien ''mortti''en aamulämpöä. Aamuvastaanotolla eli Otilla tavattavaa kapistusta, käytetään muotoa 10x10 (10 cm + 10 min.) ja sitä saatetaan pitää eräänä joidenkin joukkoyksiköiden suosimana rangaistusmuotona. Pieni punainen kuumemittari kastetaan siinä ''vaseliini''in, ja loput tästä aamusadusta voi ihan itse kukainenkin tykönänsä päätellä. Korkea aamulämpö on yleensä harvemmin merkkinä raskaudesta, kuitenkin ehkä liian monien aamujen aiheuttamasta ahdistustilasta.
+
Retrettimittari alias ''Rekvaalimittari'' (oik. '''Rektaalimittari''') on eräs [[Suomen Armeija]]n käyttämä kapine, millä mitataan vastuutaan pakoilevien ''mortti''en aamulämpöä. Aamuvastaanotolla eli Otilla tavattavaa kapistusta, käytetään muotoa 10x10 (10 cm + 10 min.) pidetään eräänä joidenkin joukkoyksiköiden suosimana rangaistusmuotona. Pieni punainen kuumemittari kastetaan siinä ''vaseliini''in, ja loput tästä aamusadusta voi ihan itse kukainenkin tykönänsä päätellä. Korkea aamulämpö on yleensä harvemmin merkkinä raskaudesta, kuitenkin ehkä liian monien aamujen aiheuttamasta ahdistustilasta.
   
 
===Revisionismi===
 
===Revisionismi===

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet: