Luodaan sivua Housut

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 21. elokuuta 2011 kello 19.44 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Housut (sisälsi: ”Housut ovat esine joka laitetaan jalkoihin.” (ainoa muokkaaja oli 80.220.223.196))
  • 6. huhtikuuta 2011 kello 07.07 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Housut (Roskaa: sisälsi: ”housut ovat miehille sekä naisille. pillifarkut ovat homoille ja pissiksille (teinitytöille) kortsu housut ovat kireät ja niistä roikkuu paskaa. jotku housut ovat seksikkäitä,jos ne ovat nai...” (ainoa muokkaaja oli 213.255)
  • 12. tammikuuta 2011 kello 18.50 MasterBlaster keskustelu muokkaukset poisti sivun Housut (Roskaa: sisälsi: ”{{Paskaa}} == Housut == Housut ovat yleensä <strike>kaksi</strike> kolme lahkeiset vaatteet, joita pidetään jalassa. Kyllä, niitä pidetään jalassa. Ei, niitä ei pidetä päässä, usko vain! Housujen keksijä [[Pelle Peloton)
  • 31. lokakuuta 2009 kello 19.09 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Housut (Tajunnanvirtaa: sisälsi: ”Housut ovat harvoin käytetyt "alapaikkojen peittämisväline",jota käytetään monesti Iisalmen koulun nurkilla. Monet inhoavatkin housuja yhtäpaljon kuin Ruotsalaisia lapissa. == Historia == Ho...” (ainoa muokkaaja oli )
  • 14. tammikuuta 2007 kello 20.42 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Housut (roskaa)
  • 30. lokakuuta 2006 kello 00.13 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Housut (sisälsi: ”Paita, johon unohdettiin tehdä kaula-aukko.Näitä käytetään myös estämään ulostetta valtaamasta vöörldiä.luokka: vaatteet[[lu...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Housut