Luodaan sivua Huono

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 24. syyskuuta 2017 kello 17.45 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Huono (Ei huumorisisältöä: sisälsi: ”{{näennäisroskaa}} {{quote3|Minulla ei ole mitään intressiä tähä kohtaan, sillä tämä on turhaa paskaa. Lopettakaa ajoissa.|Hikipedia}} {{quote3|Höhöö, katsos tätä :D|Hikipedisti}} '''Huono'''...)
  • 2. maaliskuuta 2010 kello 14.06 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Huono (Roskaa: sisälsi: ”{{paskaa}} == HUONO == Huono tarkoittaa sellaista kuten hikipedia. Hikipedia on toooooooosi huono. Jos luit tämän kannattaa unohtaa hikipedia. :D”)
  • 2. maaliskuuta 2010 kello 13.00 ElKondis keskustelu muokkaukset poisti sivun Huono (Roskaa: sisälsi: ”Huono luokitellaan yleisesti paskaksi. Esimerkiksi: Erkki on huono= Erkki on paska, tai toisella tavalla: Erkki on syvältä.” (ainoa muokkaaja oli Ornitologi))
  • 7. lokakuuta 2009 kello 16.44 MegaBitti keskustelu muokkaukset poisti sivun Huono (Roskaa)
  • 10. maaliskuuta 2009 kello 13.31 Meteori keskustelu muokkaukset poisti sivun Huono (Roskaa: sisälsi: ”yhyyy Yleensä yhyyy tarkoittaa sitä että kun lissulta on hajuvesi loppunut. Ja lissusta tulee hyvihyvin raivoisa ja hengenvaaralinen. LISSURNJTIUTYSIU DTUTG ON E KAIHEWOTI paskaaaaaa ja lisää p...” (ainoa muokkaaja oli 91.152.)
  • 2. helmikuuta 2009 kello 08.40 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Huono (Faktaa, sisälsi: ”Juttunne ovat huon oja” (ainoa muokkaaja oli 137.163.18.130))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Huono