Luodaan sivua Imperialismi

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 2. joulukuuta 2020 kello 20.29 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Imperialismi (Kirj. Ozzy, 2006: ”{{Ismit}}'''Imperialismi''' on maailman suosituin jälkiruoka, jos ei lasketa muita jälkiruokia. Imperialismia valmistetaan usein ravintola-nimisessä paikassa. Ihmiset, jotka tuovat ruokaa ihmisille, jotka syövät tämän ruoan. Imperialismi valmistetaan usein jääkarhusta ja jäätelöstä. Yleensä useimmat ihmiset eivät koskaan suostu syömään tätä imperialismia, koska sen sanotaan olevan yksi mahtavista elämänmuodoista. ...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)