Luodaan sivua Jimi Hendrix

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 12. marraskuuta 2021 kello 17.05 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Jimi Hendrix (Pois onnettomat artikkelit tärkeistä aiheista: Kirj. Halko, 2009. Ote: ”Jimillä oli myös usein sivuvaikutuksia huumeiden vetoon ja syy siihen että huuteli mikkiin eläimellisesti tuli siitä, kun Jimillä oli paskat housussa. Jimi lohkaisi pari suurta hittiä, kuten ryhmäseksi tribuuti-Wild Thingin ja Foxy Lady. Jimi jumaloi keikoillaan myös kitaran tyydyttämistä ja otti tämän haaraväliin ja alkoi runkata siihen.”)
  • 2. lokakuuta 2006 kello 07.14 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Jimi Hendrix (sisälsi: ”Neekeri,joka soitti kitaraa vitun hyvin ja lujaa. Hakkas kitaran aina esityksen lopuks tuhannanen pillun päreiksi. Siinä on meille valkonaamoille to...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)