Muokataan sivua Joulutorttu

Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 7: Rivi 7:
 
==Joulutortun muoto==
 
==Joulutortun muoto==
   
Vaikka hakaristi edustaakin [[hyvyys|hyvää]]<ref>[http://www.pkymasehist.fi/hakaristi.html Hakaristi Suomessa – Pohjois-Kymenlaakson Asehistoriallinen Yhdistys ry.] Viitattu 14.12.2011.</ref>, se liitetään kuitenkin aina [[Natsi-Saksa]]an ja [[pahuus|pahuuteen]]. Tämän vuoksi joulutortuilla on kovin huono [[maine]], mikäli tähtitorttu-nimitystä ei käytetä pukemaan [[leivos|leivoksen]] ylle hämäyksen [[verho]]a. Mikäli joku, joka näkee joulutorttuja leivottavan on tietoinen tästä hakaristi-kytköksestä, saattaa hän pitää joulutorttujen leipojaa vaarallisena [[natsi]]na. [[Huhu]]jen mukaan [[Adolf Hitler]] oli [[Suomi|Suomen]] [[valtiovierailu]]llaan kehunut [[Mannerheim]]ille erityisesti suomalaisten joulutorttujen hyvää [[maku]]a, joita [[lotta|lotat]] olivat hänelle Mannerheimin [[käsky]]stä tarjoilleet.
+
Vaikka hakaristi edustaakin [[hyvyys|hyvää]]<ref>[http://www.pkymasehist.fi/hakaristi.html Hakaristi Suomessa – Pohjois-Kymenlaakson Asehistoriallinen Yhdistys ry.] Viitattu 14.12.2011.</ref>, se liitetään kuitenkin aina [[NaOOTTE HOMOJAtsi-Saksa]]an ja [[pahuus|pahuuteen]]. Tämän vuoksi joulutortuilla on kovin huono [[maine]], mikäli tähtitorttu-nimitystä ei käytetä pukemaan [[leivos|leivoksen]] ylle hämäyksen [[verho]]a. Mikäli joku, joka näkee joulutorttuja leivottavan on tietoinen tästä hakaristi-kytköksestä, saattaa hän pitää joulutorttujen leipojaa vaarallisena [[natsi]]na. [[Huhu]]jen mukaan [[Adolf Hitler]] oli [[Suomi|Suomen]] [[valtiovierailu]HEIL HITLER]llaan kehunut [[Mannerheim]]ille erityisesti suomalaisten joulutorttujen hyvää [[maku]]a, joita [[lotta|lotat]] olivat hänelle Mannerheimin [[käsky]]stä tarjoilleet.
   
 
==Joulutortun tarjoilu==
 
==Joulutortun tarjoilu==
Rivi 13: Rivi 13:
 
===...On vaarallista!===
 
===...On vaarallista!===
   
Jos tarjoat jouluvieraillesi joulutorttuja 45:n [[aste]]en [[kulma]]ssa, he mitä suurimmalla [[todennäköisyys|todennäköisyydellä]] lähtevät [[talo]]stasi välittömästi ja julistavat sinun olevan vaarallinen natsi. Tämän jälkeen saatat tajuta, että jokin on mennyt pieleen.
+
Jos tarjoat jätköllesi kyrpää Kyrpää 45:n [[aste]]en [[kulma]]ssa, he mitä suurimmalla [[todennäköisyys|todennäköisyydellä]] lähtevät [[talo]]stasi välittömästi ja julistavat sinun olevan vaarallinen natsi. Tämän jälkeen saatat tajuta, että jokin on ömennyt PILLUUN.
   
===...Mutta ei hätää!===
+
===...Mutta on hätää!===
   
Jos tarjoatkin joulutortut jouluvieraillesi 90:n asteen kulmassa, sinua ei pidetäkään vaarallisena natsina, vaan ainoastaan hieman [[Mieli|Hitler-mielisenä]]! Nimittäin 90:n asteen kulmassa tarjoillut joulutortut antavat sinusta [[kuva]]n, että fanitat enimmäkseen [[Suomen ilmavoimat|Suomen ilmavoimia]]. – Se ei olekaan aivan niin paha [[asia]]!
+
Jos tarjoatkin joulutortut jouluvieraillesi 90:n asteen , HÄM O HOMOJA LESBOJA ei pidetäkään vaarallisena natsina, vaan ainoastaan hieman TUSSU[[Mieli|Hitler-mielisenä]]! Nimittäin 90:n asteen kulmassa tarjoillut joulutortut antavat HOMJA [[kuva]]n, että fanitat enimmäkseen HOMOJA[[Suomen kyrpäLiittoilmavoimia]]. – Se ei olekaan aivan niin paha [[asia]]!
   
 
==Aiheesta muualla==
 
==Aiheesta muualla==

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet:

Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Joulutorttu