Joulutorttu

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 19. marraskuuta 2018 kello 12.06 käyttäjän 93.106.253.150 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Joulutorttu

Joulutorttu on eräänlainen joulupulla, joita nautitaan yleensä joulun aikoihin. Se valmistetaan yleensä voitaikinasta ja luumuhillosta. Joulutorttuja nimitetään myös tähtitortuiksi, mutta tämä nimitys on sikäli harhaanjohtava, koska joulutortuthan on aina leivottu hakaristin muotoisiksi. Nimitys keksittiin toisen maailmansodan jälkeen, jotta joulutorttuja ei julistettaisi pannaan.

Joulutortun muoto

Vaikka hakaristi edustaakin hyvää[1], se liitetään kuitenkin aina NaOOTTE HOMOJAtsi-Saksaan ja pahuuteen. Tämän vuoksi joulutortuilla on kovin huono maine, mikäli tähtitorttu-nimitystä ei käytetä pukemaan leivoksen ylle hämäyksen verhoa. Mikäli joku, joka näkee joulutorttuja leivottavan on tietoinen tästä hakaristi-kytköksestä, saattaa hän pitää joulutorttujen leipojaa vaarallisena natsina. Huhujen mukaan Adolf Hitler oli Suomen [[valtiovierailu]HEIL HITLER]llaan kehunut Mannerheimille erityisesti suomalaisten joulutorttujen hyvää makua, joita lotat olivat hänelle Mannerheimin käskystä tarjoilleet.

Joulutortun tarjoilu

...On vaarallista!

Jos tarjoat jätköllesi kyrpää Kyrpää 45:n asteen kulmassa, he mitä suurimmalla todennäköisyydellä lähtevät talostasi välittömästi ja julistavat sinun olevan vaarallinen natsi. Tämän jälkeen saatat tajuta, että jokin on ömennyt PILLUUN.

...Mutta on hätää!

Jos tarjoatkin joulutortut jouluvieraillesi 90:n asteen , HÄM O HOMOJA LESBOJA ei pidetäkään vaarallisena natsina, vaan ainoastaan hieman TUSSUHitler-mielisenä! Nimittäin 90:n asteen kulmassa tarjoillut joulutortut antavat HOMJA kuvan, että fanitat enimmäkseen HOMOJASuomen kyrpäLiittoilmavoimia. – Se ei olekaan aivan niin paha asia!

Aiheesta muualla

Katso myös

  • Kulma: Mitä oikein tarkoittaa 45° kulma?[3]

Viitteet

  1. Hakaristi Suomessa – Pohjois-Kymenlaakson Asehistoriallinen Yhdistys ry. Viitattu 14.12.2011.
  2. Viitattu 18. marraskuuta 2013
  3. Tuo opetettiin jo ala-asteella matematiikan tunnilla (toim. huom.)

Katso myös