Kaakkuri

Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 2. maaliskuuta 2014 kello 21.49 käyttäjän 91.154.91.91 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

Kaakkuri on oyks' Oulun (pikkuinen vaatimaton siti-pahanen, joka sijainnee jossain likellä Kainuun korpea) -niin muodoin kutsuttu edustustyylin kaapuntinosa (ks. Meri-Toppila). Kaakkuri rakennettiin uudelleen jo melko heti pian sotien jälkeen (arviolta noin vuonna 2005) ja suurella rahalla sekä vähällä järjellä. Oulun kuulut Grynderit (Kärppiäkin mahtavempi lekijuuna) ovat sen tyhmyyden pysyvyyden momentiksi jalosti pystyttäneet.

Kaakkurissa oli kuuluisa OTC-tornikin, mutta se jouduttiin purkamaan uuden rautatieosuuden tieltä, juuri vähän valmistumisensa jälkeen.

Asuusliike Örinä Osuusliike Arina on jatkuvasti katkerana siitä, kun ei päässyt "omaa kauhaansa soppaa sekoittamaan". Tässä kohtaa siis, kauha vaihtui kaunaksi. Sen turvin ÖrinäNarina on ostellut muita megaluokan shoppailuhelvettejäparatiiseja. Arina koettaa saada kasvatettua oululaisista, uuden Arina-riippuvuutta potevan nuoren kulutussukupolven. Tämä onnistuu takuulla kyllä niin; kaikki M-marketit ja Siwat räjäyttämällä alta pois, koko kunnan alueelta!

Oyksi eli nykyinen Oys (Oulun yliopistosairaala) on siirretty turvaan kaikilta alue- ja kaavanjakoon liittyviltä kiistellyiltä alueilta. Onneksi, puuf..! Kaakkuriin tullee kuitenkin itsehoitoasemia, eli Oys:n etätoimipisteitä. Näin ainakin, jos kunnianhimoinen arvauskeskus-hanke etenee. Siinä lääkäri ei enää joudu potilaan vaivoja arvailemaan, sillä se muuttuu täysin omatoimiseksi eli itsepalveluksi!

Kaakkurissa asuminen aina kannattaa, näes sillä keinoin pääset: ainakin Oolu-ratijoon kertomaan toimimattomista bussiyhteyksistä! Jotkut ovat ehkä jopa koettaa kokeilla liftausta Pendolinoonkin - mutta eihän se sellainen onnista! Oulussa tuo kumma matomaista pötkyä kutsutaan näin: FörSent'o'lino (oul: nä tulit liijan myöhään hämäläänen).