Luodaan sivua Kaappihomo

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 22. tammikuuta 2012 kello 20.10 Winston keskustelu muokkaukset poisti sivun Kaappihomo (Roskaa: sisälsi: ”Tuleva Presidentti, rymyää mieluiten kaapissa mutta painaa lapsipuolisoaan aivan avoimesti.” (ainoa muokkaaja oli Pöpipipo))
  • 22. lokakuuta 2006 kello 19.35 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Kaappihomo (sisälsi: ” Kaappihomo on homo, joka on erityisen viehättynyt isokokoisista venäläisistä jääkiekkoilijoista. Kaappi homot syövät rieskaa eivätkä leiki...” (ainoa muokkaaja oli 213.216.199.30))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Kaappihomo