Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Kukalie” versioiden välillä

Aktiiviset keskustelut
 
(7 välissä olevaa versiota 4 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 7: Rivi 7:
 
Haloo? Unohditko muuten vanhan tunnuksesi salasanan vai mistäs moinen? --[[Käyttäjä:Pullamössö|Pullamössö]] 25. syyskuuta 2009 kello 11.32 (UTC)
 
Haloo? Unohditko muuten vanhan tunnuksesi salasanan vai mistäs moinen? --[[Käyttäjä:Pullamössö|Pullamössö]] 25. syyskuuta 2009 kello 11.32 (UTC)
   
No haloo haloo ja unohdinpa hyvinkin xP
+
No haloo haloo ja unohdinpa hyvinkin xP {{Allekirjoittamaton|Kukalie}}
  +
  +
:No mutta sitähän sattuu !!!!! xD Ja katso niitä välejä !!!!! xD --[[Käyttäjä:Pullamössö|Pullamössö]] 25. syyskuuta 2009 kello 11.35 (UTC)
  +
  +
Niin sattuu ja hyvä niin. Tää on musta parempi nimi...Ja mistä multa puuttuu välejä? Anna esimerkki. {{Allekirjoittamaton}}
  +
  +
:Tekemistäsi artikkeleista ovat melko säännönmukaisesti puuttuneet välilyönnit eri lauseiden väliltä. Tämä ongelma lienee helppo korjata. Muista vain, että välimerkin jälkeen tulee välilyönti. --[[Käyttäjä:Napoleon|Napoleon]] 25. syyskuuta 2009 kello 11.43 (UTC)
  +
  +
Niinhän se meni... Kiitos palauteesta. {{allekirjoittamaton}}
  +
  +
:Ja voisit muuten jatkossa allekiroittaa viestisi näin: <nowiki>--~~~~</nowiki>. --{{käyttäjä:Traani/sig}} 25. syyskuuta 2009 kello 11.48 (UTC)
  +
  +
:Sitten vielä tällainen valmis teksti tähän: ''{{Allekirjoitus}}'' Ja nyt voinemme todeta piirittäneemme sinua kuin wikipedistit ainakin. --[[Käyttäjä:Pullamössö|Pullamössö]] 25. syyskuuta 2009 kello 11.50 (UTC)
  +
  +
Kyllä minä tiesin tuon mutta en vain ole jaksanut tehdä vielä... Siksi en ole käytänyt sitä mutta jatkossa sitten :D [[Käyttäjä:Kukalie|Kukalie]] 25. syyskuuta 2009 kello 11.53 (UTC)

Nykyinen versio 25. syyskuuta 2009 kello 11.53

Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Kukalie, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Kuka lienetkäänMuokkaa

Vähän voisit oikeakielisyyttä vaalia. Edes välilyönnit muistaa. --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 09.44 (UTC)

Haloo? Unohditko muuten vanhan tunnuksesi salasanan vai mistäs moinen? --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 11.32 (UTC)

No haloo haloo ja unohdinpa hyvinkin xP Kommentin jätti Kukalie (keskustelu – muokkaukset).

No mutta sitähän sattuu !!!!! xD Ja katso niitä välejä !!!!! xD --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 11.35 (UTC)

Niin sattuu ja hyvä niin. Tää on musta parempi nimi...Ja mistä multa puuttuu välejä? Anna esimerkki. Kommentin jätti Kukalie (keskustelu – muokkaukset).

Tekemistäsi artikkeleista ovat melko säännönmukaisesti puuttuneet välilyönnit eri lauseiden väliltä. Tämä ongelma lienee helppo korjata. Muista vain, että välimerkin jälkeen tulee välilyönti. --Napoleon 25. syyskuuta 2009 kello 11.43 (UTC)

Niinhän se meni... Kiitos palauteesta. Kommentin jätti Kukalie (keskustelu – muokkaukset).

Ja voisit muuten jatkossa allekiroittaa viestisi näin: --~~~~. -- Traani  25. syyskuuta 2009 kello 11.48 (UTC)
Sitten vielä tällainen valmis teksti tähän: Terve, moi, heipä hei ja sitä rataa! Huomauttaisin sinua eräästä asiasta: Sinun täytyisi muistaa lisätä keskustellessasi allekirjoitus. Tämä hoituu kirjoittamalla viestisi perään neljä tildeä: ~~~~. Tekemiäsi artikkeleita sinun ei pidä etkä saakaan allekirjoittaa. Kiitos! Ja nyt voinemme todeta piirittäneemme sinua kuin wikipedistit ainakin. --Pullamössö 25. syyskuuta 2009 kello 11.50 (UTC)

Kyllä minä tiesin tuon mutta en vain ole jaksanut tehdä vielä... Siksi en ole käytänyt sitä mutta jatkossa sitten :D Kukalie 25. syyskuuta 2009 kello 11.53 (UTC)