Keskustelu käyttäjästä:Mahboi

Aktiiviset keskustelut
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 12. joulukuuta 2009 kello 22.03 käyttäjän Napoleon (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta. Koko muokkaushistoria tässä.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

TERVETULOA HIKIPEDIAANMuokkaa

Olet aika helvetin tervetullut Hikipediaan. Muista lukea ohjeet ja OPETTELE SANAT! Antanet anteeksi sen, että en viitsinyt käyttää niitä pliisuja tervetuliaismallineita. Oikeasti olen ihan tasokas ylläpitäjä (ainakin omasta mielestäni). --Liity meihin tai kuole --Hjassan 26. marraskuuta 2009 kello 15.15 (UTC)

No enköhän minä tämän kerran anna anteeksi ;) --Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys 26. marraskuuta 2009 kello 16.23 (UTC)

Nopea yleneminenMuokkaa

Onnittelut! Tästä päivästä lähtien olet palauttaja, eli pystyt kumoamaan huonoja/vandalistisia/haisevia/epäesteettisiä/kerettiläisiä muokkauksia tuosta vain ja paljon aiempaa siistimmin. Sen merkiksi olet oikeutettu lisäämään käyttäjäsivullesi seuraavan tekstinpätkän: {{k rollback}}. Toivotan monia monituisia hauskoja hetkiä palauttelun merkeissä. --Napoleon 27. marraskuuta 2009 kello 11.37 (UTC)

Kiitoksia luottamuksesta. Just mietinkin, että onko palauttajalle omaa mallinetta, mutta nyt kun sanoit tuon, niin lisään tuon käyttäjäsivullesi. Muuten, miksi en pysty kirjoittaa sinun keskustelusivullesi?? Terv. --Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys 27. marraskuuta 2009 kello 11.31 (UTC)
Käyttäjäsivuni suojattiin taannoin toistuvan vandalismin takia. Olet ollut rekisteröityneenä käyttäjänä vielä sen verran vähän aikaa, ettet pysty keskustelusivuani muokkaamaan. Aikarajan pitäisi joka tapauksessa päättyä melko pian, mutta ehkä voisin kokeilla suojauksen höllentämistäkin. --Napoleon 27. marraskuuta 2009 kello 11.35 (UTC)
Joo, eiku eilen olisin kysellyt, miksi poistit tvkanava-mallineesta sen Kolmoskanava-linkin, kun kerta kyseessä ihan oikea televisiokanava, siis entinen. Mutta lisäsin takaisin, kun sain tehtyä jotain aikaiseksi... --Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys 27. marraskuuta 2009 kello 11.45 (UTC)
En tiennyt, että itse artikkeli oli tulossa niinkin pian ja suhtauduin epäilevästi sen mahdollisuuksiin. Kuinka väärässä olinkaan. --Napoleon 27. marraskuuta 2009 kello 11.40 (UTC)
Kattelin tuoreissa muutoksissa, että joku oli yrittänyt ekalla kerralla saada jotain aikaa, mutta näköjään ei ollut onnistunut ja roskakori oli tuomio. Kyllähä se hieman tiukkaa teki itselläkin luoda aiheesta artikkeli, joka edes hieman olisi hauska... mutta joo. --Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys 27. marraskuuta 2009 kello 11.42 (UTC)

Kiintoisa ilmiöMuokkaa

Nyt onkin jännä. En yhtään tiedä, mitä tuon oppiaineen ja polkupyörän kohdalla oikein tapahtui. Tiedätkö sinä? --Napoleon 28. marraskuuta 2009 kello 00.00 (UTC)

kuinka ihmeessä alle 2 päivää vanha käyttäjä saa rollback oikat? Ennenkuulumatonta. Siis ei voi muuta sanoa kuin onnea.--Horny The Horrible 28. marraskuuta 2009 kello 03.54 (UTC)
Täällä on jaeltu ylläpito-oikeuksia muistaakseni viisi päivää vanhalle käyttäjälle. Lisäksi noilla rollback-oikeuksilla ei saa käsiinsä mitään absoluuttista valtaa. Ylläpitäjän oikeuksien linjoilla on ikävä kyllä pakko olla tiukka, sillä saatanalliset monisukkanukkevandaalit ovat jatkuvasti niiden perässä. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 28. marraskuuta 2009 kello 06.33 (UTC)
Näköjään tämä kaatui viime yönä, joten en päässyt aiemmin vastaamaan. Elikkäs tutkailin tätä, niin sieltä vähän tutkailin vähän sisältöä, niin tuollaiset löydöt sit löytyi, jotka kumosin. Aijaijai, varmasti joskus noita vandaalimuokkauksia jää joihinkin artikkeleihin, eikä kaikkea kerkeä kumota. No ajan kanssa sitten... Ja juu, noille palautustyökaluille on kyllä käyttöä varmasti jatkossakin :) Terv. --Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys 28. marraskuuta 2009 kello 13.16 (UTC)
Täällä tuntuu edelleenkin olevan jotain teknistä vihoviimeisyyttä. Noissa huomioni kiinnitti se, että en tiedä, mitä tapahtui ja lisäksi se, että tekemiesi muutosten merkitseminen tarkastetuiksi näyttää mahdottomalta. --Napoleon 28. marraskuuta 2009 kello 13.28 (UTC)

KuvatMuokkaa

Terve taas. Kuvat pitäisi varsinaisesti tallentaa Commonsiin, missä ne ovat laajemmassa käytössä ja laajemmin jaetulla vastuulla. Siinä on kyllä se vaiva, että pitää sinnekin rekisteröityä sitten. --Napoleon 28. marraskuuta 2009 kello 14.37 (UTC)

Joo, tallenan tuon tuonne commonsiin ja sitten voit poistaa tuon tänne tallennetun? --Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys 28. marraskuuta 2009 kello 14.44 (UTC)
Erinomaista! Huumaavaa! --Napoleon 28. marraskuuta 2009 kello 14.45 (UTC)
Jaa, että olitkin kunkku Harkian... --Liity meihin tai kuole --Hjassan 29. marraskuuta 2009 kello 10.33 (UTC)
Mahboi, mahboi, mahboi, mahboi, mahboi, mahboi, mahboi... --Mahboi 29. marraskuuta 2009 kello 10.41 (UTC)

ekskuseme mutta kukas sinun tunnuksesi nimen oikein vaihtoi? Jos oikein katsoin niin entinen ylläpitäjä taisi vaihtaa enkä oikein älynny että miten se häneltä luonnistui.--Horny The Horrible 29. marraskuuta 2009 kello 21.02 (UTC)

Pullamössöhän se siellä. Tunnuksen vaihtamiseen on olemassa oma työkalunsa. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 29. marraskuuta 2009 kello 21.19 (UTC)
tiedän. Mutta eikös tuo pullamössö lähteny täältä joku aika sitten?--Horny The Horrible 29. marraskuuta 2009 kello 22.21 (UTC)

ps. Minun tunnus on myös vaihdettu.

Asiallinen kysymys.Muokkaa

Mistäs tiesit heti että olen Juhko? Onko sinulla Beepediassa tunnus? --Juhko Vandal 5. joulukuuta 2009 kello 23.20 (UTC)

Satun vain tietämään ;). Mutta lopetahan tuo vandalismi nytten. Et hyödy tolla yhtään mitään. --Mahboi 5. joulukuuta 2009 kello 23.22 (UTC)
Tietäminen on helppoa kun on SUPO -oikeudet. Terrorismilta puolustautumisen nimiessä, kaikkien parhaaksi, tietysti!  NPOV(★★★★★) 5. joulukuuta 2009 kello 23.36 (UTC)
Minä tiedän mistä tiesit mitä tiesit. Herrat näemmä jakavat tietokoneen. --Pullamössö 6. joulukuuta 2009 kello 09.26 (UTC)
Kysymys kuuluukin, että jakavatko myös yhteiset sukupuolielimet ja sormet.  NPOV(★★★★★) 6. joulukuuta 2009 kello 13.19 (UTC)

Hei! Haluaisin tiedustella miksi käyttäjätunnukseni on laitettu estoon? Minulla ja käyttäjä Juhkolla ei ole mitään tekemistä keskenään. Käytän tälläistä tietokoneeseen liitettävää internet-tikkua ja sen takia, ip-osoite vaihtuu joka kerta, kun liitän sen tietokoneeseen. Jos päättelitte ip-osoitteen takia, että olemme muka sama henkilö, niin olette valitettavasti niin väärässä kuin olla ja voi. Olen kokoajan toiminut asiallisesti Hikipediassa ja käyttäjätunnuksen estäminen sen takia, että olen muka Juhkon sukkanukke on todella typerää. Olisi kiva kuulla eston antajan perustelut. Olisitte edes ottaneet yhteyttä, jos olisitte tarvinneet lisäselvitystä. --88.194.200.209 6. joulukuuta 2009 kello 13.58 (UTC)

Mistä sitten niin nopeasti tunnistit Juhkon, jos ei mitään tekemistä ei teillä ole keskenänne? --Napoleon 6. joulukuuta 2009 kello 14.04 (UTC)
Juhko on häiriköinyt Wikipedian puolellakin useaan otteeeseen sen jälkeen ku lopetti asialliset muokkaukset ja monesti aktiivikäyttäjät ovat joutuneet hänen sotkuja kumoilemaan. Satuin nyt viime yönä vaan olemaan samaan aikaan, kun Juhko rupesi vandalisoimaan täällä artikkeleita ja palautin artikkelit oikeaan versioon. Tästäkö kiitos? :( --88.194.200.209 6. joulukuuta 2009 kello 14.10 (UTC)
Tässä on saatettu toimia hieman hätiköiden. Asiaa pitää vielä tarkistella, mutta puran nyt tuon estosi. Olemme ehkä olleet viime aikoina hieman vainoharhaisia. Pitää käsitellä tätä ylläpidon kesken. Pahoittelen vielä nyt tätä tapahtunutta. --Napoleon 6. joulukuuta 2009 kello 14.13 (UTC)
Kiitokset luottamuksesta. Minulla on jo sen verran ikää, että en alistu lapselliseen vandalismiin tai muuhunkaan käytännön vastaiseen, mitä täällä jotkut tekevät. Ymmärrän teitä, että Juhkon vandalismi varmasti täälläki ärsyttää aika monia, mutta se ei oikeuta laittamaan estoa ilman asianmukaisia perusteita ja mun liittäminen Juhkon sukkanukeksi, on sieltä lapsellimmasta päästä. Jos tutkit muokkaushistoriaankin, siellä on niin paljon eritasoista muokkausta kun itse Juhkolla. Mutta annan tämän kerran asialle anteeksi, kaikki teemme virheitä, mutta pyydän että otatte ensi kerralla minuun yhteyttä, jos epäilette rikkovan jotain käytäntöä. Terv. --Mahboi 6. joulukuuta 2009 kello 14.22 (UTC)
HEI! Älä huoli... On minuakin luultu muuksi kuin kuka oikeasti olen. Kuka oikeasti olen? NO MINÄ TIETYSTI te hyödyttömät lihamöykyt!!
Madgod
6. joulukuuta 2009 kello 14.32 (UTC)
No kyllä mä luulen, että kyllä tämä tästä nytten. --Mahboi 6. joulukuuta 2009 kello 14.38 (UTC)
Voin sanoa puolustukseksemme vain sen, että Juhko on aiheuttanut meille muutamien viime kuukausien aikana enemmän harmia, huolta ja vainoharhaisia epäilyksiä kuin... no, mikään. Sattumatkin alkavat jo vaikuttaa epäilyttäviltä. Joka tapauksessa pahoitteluni nyt vielä. Koetamme selvittää tätä asiaa. --Napoleon 6. joulukuuta 2009 kello 15.21 (UTC)
Katsos, Napoleon, osoitepaljastimella Juhkon viimeisimmän tunnuksen iipee ja tee vertailu tämän tunnuksen kanssa. --Pullamössö 6. joulukuuta 2009 kello 17.20 (UTC)
Tein, enkä ole lainkaan vakuuttunut. --Napoleon 6. joulukuuta 2009 kello 19.43 (UTC)
Olen nyt nähnyt itsekin valon, ja todennäköisyydet kallistuvat niin vahvasti Juhkon suuntaan, että tunnus pysyy estettynä. Kiitos ja anteeksi. --Napoleon 6. joulukuuta 2009 kello 20.07 (UTC)
Sanoin tuossa aiemmin, että käytän tietokoneeseen liitettävää internet USB-tikkua, jonka takia ip-osoite (todennäköisesti) vaihtuu joka kerta, kun sen yhdistää tai liittää uudestaan. Olen yrittänyt katsoa ip-osoiteasetukset ja ne pitäisi olla OK. Mielelläni otan ohjeita vinkkejä vastaan, miten IP-osoitteet voisi vielä tarkemmin tarkistaa että ne on kondiksessa.

Pullamössö ei ole tainut katsoa muokkauksiani täällä? Varmasti kunnon hikipedisti huomaa, että meillä ja Juhkolla ei voi olla todellakaan mitään yhteistä. Ja, se että pistät ikuisen eston, alkaa kohta olla mitta täysi. Mitä tässä enää voi tehdä, kun kerta yksi ylläpitäjistä tekee yksinoikeudella tälläisiä ratkaisuja, että ikuinen esto... :( --109.240.231.58 6. joulukuuta 2009 kello 18.16 (UTC)

BeepediaMuokkaa

Vahvistan, että olen sama käyttäjä kuin Beepediassa[1]. --Mahboi 6. joulukuuta 2009 kello 14.26 (UTC)