Luodaan sivua Ketsuppi

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 2. marraskuuta 2021 kello 15.51 01miki10 keskustelu muokkaukset poisti sivun Ketsuppi (sisältö oli: ”Ketsuppi on tomaattismoothieta, jota ihmiset laittvat mielellään makaroonilaatikkoonsa. Ketsuppi ei ole yhtälailla äijien ruokaa kuin <ref>sinappi</ref>, mutta molempien soosien käyttötapa on hyvin samanlainen.”, ja ainoa muokkaaja oli ”193.111.119.221” (keskustelu))
  • 27. lokakuuta 2021 kello 05.48 Kuri keskustelu muokkaukset poisti sivun Ketsuppi (Kirj. Rupissammakko, 2007, sisälsi: ”{{quote3|Otatko ketsuppia? Ei ole!|Kebab-kioskilla}} '''Ketsuppi''' (''Tomatos Sosemus'') on aivan erityinen tomaatti, jota kasvaa San Fransiscon tomaattipelloilla. Ketsupista valmistetaan ketsuppia, joka on tomaatin väristä (punaista) mössöä muistuttavaa tahnaa, joka maistuu ketsupille. Ketsupista, kuten muistakin vihanneksista, on tehty erilaisia geenimuunnoksia joista tunnettuimpia ovat chiliketsuppi, pastaketsuppi ja heinzketsuppi...”)
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Ketsuppi