Luodaan sivua Kirjain

Varoitus: Olet luomassa sellaista sivua, joka on aikaisemmin poistettu.

Harkitse, kannattaako tätä sivua luoda uudelleen. Alla on tämän sivun poisto- ja siirtohistoria:

  • 15. lokakuuta 2010 kello 11.29 Napoleon keskustelu muokkaukset poisti sivun Kirjain (Roskaa: sisälsi: ”Kirjain on muinaisten sisiliskojen keksimä kieli. Sanat Gugeli ja ölömölö tarkoittavat paskaa.” (ainoa muokkaaja oli Hikimon))
  • 19. syyskuuta 2007 kello 14.39 B14 keskustelu muokkaukset poisti sivun Kirjain (sisälsi: ” == KIRJAIN ==Kirjain, pieni homma joista muodostetaan sanoja ja sanoista lauseita ja niin edelleen...Joku (luultavastaisti...”)
  • 12. syyskuuta 2006 kello 17.47 JAT keskustelu muokkaukset poisti sivun Kirjain (sisälsi: ”'''Kirjain'''----Viisaiden keksintö. Liittyy lauseeseen ja sanoihin. Tällä voi hallita maailmaa kuten Pekka persereikä ja muut tekivät!” (ainoa muokkaaja oli 84.249.228.43))
Anonimo.jpg Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa.
Voit muokata Hikipediaa ilman käyttäjätunnusta, mutta huomaa, että vandalismin torjuntaa varten ylläpitäjät tuntevat keskeisiä henkilöitä keskusrikospoliisista sekä Viron mafiasta. Harkitse käyttäjätunnuksen luomista, niin sinua kohdellaan lähes ihmisenä.

Ole hyvä ja lue aloittelijan ohje ja koeta olla hauska pelkän hölmöilyn sijaan.

Lisäämäsi sisältö ei saa rikkoa tekijänoikeuksia. Tekemäsi muutos lisensoidaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike -lisenssillä ja jää pysyvästi artikkelin muokkaushistoriaan.
Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kokeile muokkaamista hiekkalaatikolla. Kun teet muokkauksen ilman käyttäjätunnusta, IP-osoitteesi tallentuu julkisesti nähtäväksi.

Wiki on suojattu estämään automaattinen sivujen luonti. Pyydämme sinua ratkaisemaan seuraavan hCaptchan:

Keskeytä muokkaaminen Ohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://hikipedia.info/wiki/Kirjain